Lisää Seuraa Shopissa kauppaasi

Seuraa Shopissa -toiminnon avulla asiakkaat voivat seurata kauppaasi Shop-sovelluksessa. Kun asiakas seuraa kauppaasi, hän voi saada yksilöllisiä suosituksia ja ilmoituksia tuotteistasi. Näin voit luoda yksilöllisemmän ostokokemuksen asiakkaillesi.

Shopify Adminin Teemaeditori-sivulta voit lisätä teemaan Seuraa Shopissa -painikkeen.

Kelpoisuusvaatimukset

Jotta voit käyttää Seuraa Shopissa -toimintoa, Shop-kanavan on oltava asennettu ja Shop Payn aktivoitu.

Tarkista, että Shop-kanava on asennettu

Voit tarkistaa, että Shop-kanava on asennettu, seuraavasti:

1. Siirry Shopify Adminiin.
  2. Tarkista Myyntikanavat-kohdasta, että Shop-kanava on luettelossa. Jos se ei ole luettelossa, voit määrittää sen.

Tarkista, että Shop Pay on aktivoitu

Voit tarkistaa, että Shop Pay on aktivoitu, seuraavasti:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Maksut.
  2. Tarkista hyväksyttyjen maksutapojen luettelosta, että Shop Pay -kuvake tulee näkyviin. Jos se ei tule näkyviin, voit aktivoida Shop Payn.
  3. Kun olet tarkistanut, että Shop Pay että on aktivoitu kaupassasi, voit lisätä Seuraa Shopissa -toiminnon.

Kauppaan lisääminen

Siirry Shopify Adminissa teemaeditoriin ja toimi sitten seuraavasti:

1. Siirry Alatunniste-osioon.
  2. Valitse Seuraa Shopissa -osion vieressä oleva valintaruutu.

Kun olet aktivoinut Seuraa Shopissa -painikkeen, se tulee näkyviin alatunnisteeseen. Sen sijainti alatunnisteessa riippuu muista asetuksista, jotka olet ottanut käyttöön alatunnisteessa, esimerkkeinä sähköpostin rekisteröimisen ja sosiaalisen median kuvakkeet.

Jos haluat muuttaa painikkeen sijoittelua, voit muuttaa sen paikkaa myös muokkaamalla teeman koodia.