Maanvalitsinten lisääminen

Jos lisäät teemaasi maan valitsijan, asiakkaasi voivat valita maansa tai alueensa Shopify Payments -asetuksissa lisäämäsi maiden ja alueiden pudotusvalikosta. Paikallinen valuutta näkyy myös kunkin maan tai alueen vieressä pudotusvalikossa.

Sovellussuositus

Shopifyn Geolocation-sovellus antaa asiakkaillesi maakohtaisia ja kielisuosituksia heidän maantieteellisen sijaintinsa ja selaimen tai laitteen kielen perusteella. Geolocation-sovelluksen avulla voit myös lisätä verkkokaupan alatunnisteen valitsinta, jonka avulla asiakkaat voivat valita maansa ja kielensä.

Kun lisäät ensimmäisen maasi tai alueesi, useat valuutat otetaan käyttöön ja Geolocation-sovellus lisätään automaattisesti Shopify-kauppaasi.

Kansainväliset verkkotunnukset

Voit määrittää kansainvälisten ostajien oletusmaan tai -alueen kansainvälisten verkkotunnusten avulla. Voit esimerkiksi käyttää your-shop-name.com , jossa verkkokauppasi näkyy englanniksi ja hinnat yhdysvaltain dollareissa. Ranskassa voit käyttää your-shop-name.frtai fr.your-shop-name.com, jossa verkkokauppasi näkyy ranskaksi ja hinnat euroissa. Voit käyttää Geolocation-sovellusta yhdessä kansainvälisten verkkotunnusten kanssa, kun myyt useissa valuutoissa. Geolocation-sovelluksen avulla asiakkaat voivat vaihtaa sijaintiaan manuaalisesti, jos he ovat väärällä verkkotunnuksella.

Maavalitsimen lisääminen teeman koodia muokkaamalla

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että asiakkaat voivat valita maansa tai alueensa, voit käyttää Shopify Liquidia luodaksesi maavalitsimet kauppaasi. Tämä on edistyneille käyttäjille tarkoitettu tutoriaali. Muokkaa teemasi koodia vain, jos sinulla on kokemusta koodaamisesta. Vaihtoehtoisesti voit palkata Shopify-asiantuntijan.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?