Valuutanvalitsimen lisääminen

Jos lisäät teemaasi valuutanvalitsimen, asiakkaasi voivat valita haluamansa valuutan valuuttojen alasvetovalikosta. Valuutanvalitsimet ovat sisäänrakennettuina mukana joissakin teemoissa, tai ne voidaan lisätä Geolocation app -sovellusta käyttäen. Geolocation-sovelluksen avulla voit myös kehottaa asiakkaitasi vaihtamaan paikalliseen valuuttaan heidän IP-osoitteidensa perusteella.

Sovellussuositus

Jos sinulla on Shopify Plus -sopimus, kauppasi asettaa asiakkaan valuutan automaattisesti asiakkaan IP-osoitteen perusteella. Jos kaupallasi on toisen tasoinen sopimus, voit tarjota asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa paikallisen valuutan käyttöön Shopifyn ilmaisen Geolocation-sovelluksen avulla. Geolocation-sovellus antaa asiakkaillesi kieli- ja valuuttasuosituksia heidän maantieteellisen sijaintinsa ja selaimen tai laitteen kielen perusteella. Geolocation-sovellus lisää myös verkkokaupan alatunnisteeseen valitsimen, jonka avulla asiakkaat voivat valita kielen ja valuutan.

Kansainväliset verkkotunnukset

Voit määrittää oletusvaluutan kansainvälisiä ostajia varten käyttämällä kansainvälisiä verkkotunnuksia. Voit esimerkiksi käyttää your-shop-name.com-verkkotunnusta Yhdysvalloissa, jossa verkkokauppasi näkyy englanniksi ja hinnat näkyvät Yhdysvaltain dollareissa (USD). Ranskassa voit käyttää your-shop-name.fr- tai fr.your-shop-name.com-verkkotunnusta, jolloin verkkokauppasi näkyy ranskaksi ja näyttää hinnat euroissa. Tämä parantaa paikallisten asiakkaiden ostokokemusta ja edistää kansainvälistä myyntiä.

Valuutanvalitsimen lisääminen kaupan navigointivalikkoon

Voit päivittää kauppapaikkasi sisältämään valuutanvalitsimen alatunnisteessa tai päävalikossa ilman teemakoodin muokkaamista.

Lisää valuutanvalitsin päivittämällä teemasi

Joidenkin teemojen, kuten Debutin tai Brooklynin, uusimmat versiot, sisältävät valuutanvalitsimen. Jos käytät vanhempaa versiota, voit päivittää teemaasi, jotta saat valuutanvalitsimen automaattisesti kauppaasi.

Valuutanvalitsimen lisääminen teeman koodia muokkaamalla

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että asiakkaat voivat valita valuuttansa, voit käyttää Shopify Liquidia luodaksesi valuutanvalitsimet kauppaasi. Tämä on edistyneille käyttäjille tarkoitettu tutoriaali. Muokkaa teemasi koodia vain, jos sinulla on kokemusta koodaamisesta. Vaihtoehtoisesti voit palkata Shopify-asiantuntijan käyttämällä valuutanvalitsin-tehtävää Shopify Experts Marketplacessa.