Valuutanvalitsimen lisääminen

Jos haluat, että asiakkaat valitsevat haluamansa valuutan valuuttojen alasvetoluettelosta, voit lisätä valuutanvalitsimen teemaasi.

Useimmissa teemoissa ei ole valuutanvalitsinta, joka tukee myymistä useissa valuutoissa Shopify Paymentsin avulla, joten sellainen täytyy luoda.

Lisää valuutanvalitsin päivittämällä teema (Debut)

Jos käytät kaupan Debut-teemaa uusinta versiota, saat automaattisesti valuutanvalitsimen kauppaasi. Voit päivittää teemaasi , jotta saat uusimman version.

Sovellussuositus

Voit antaa asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa paikalliseen valuuttaansa käyttämällä Shopifyn ilmaista Geolocation-sovellusta. Geolocation-sovellus antaa verkkokaupassasi kieli- ja valuuttasuosituksia asiakkaillesi maantieteellisen sijainnin ja selaimen tai laitteen kielen perusteella. Geolocation-sovelluksessa on monia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua valuutan valinnassa.

Palkkaa Shopify-asiantuntija lisäämään valuutanvalitsin

Jos tarvitset apua kaupan mukautettujen ratkaisujen luomisessa kauppaasi, voit palkata Shopify-asiantuntijan.

Valuutanvalitsimen lisääminen kaupan navigointivalikkoon

Voit päivittää kauppapaikkasi sisältämään valuutanvalitsimen alatunnisteessa tai päävalikossa ilman teemakoodin muokkaamista.

Lisää valuutanvalitsin teemakoodia muokkaamalla

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että asiakkaat voivat valita valuuttansa, voit käyttää Shopify Liquidia luodaksesi valuutanvalitsimet kauppaasi. Tämä on edistyneille käyttäjille tarkoitettu tutoriaali. Muokkaa teemasi koodia vain, jos sinulla on koodauskokemusta.