Valuutanvalitsimen lisääminen

Jos lisäät teemaasi valuutanvalitsimen, asiakkaasi voivat valita haluamansa valuutan valuuttojen alasvetovalikosta. Valuuttavalitsimet ovat sisäänrakennettuina mukana joissakin teemoissa, tai ne voidaan lisätä Geolocation-sovellusta käyttäen. Geolocation-sovelluksen avulla voit myös kehottaa asiakkaitasi siirtymään paikalliseen valuuttaan heidän IP-osoitteidensa perusteella.

Lisää valuutanvalitsin päivittämällä teemasi

Jos käytät kaupan Debut- tai Brooklyn-teeman uusinta versiota, saat automaattisesti valuutanvalitsimen kauppapaikkaasi. Voit päivittää teemaasi, jotta saat uusimman version.

Sovellussuositus

Jos sinulla on Shopify Plus -sopimus, kauppasi asettaa asiakkaan valuutan automaattisesti asiakkaan IP-osoitteen perusteella. Jos kaupallasi on toisen tasoinen sopimus, voit tarjota asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa paikallisen valuutan käyttöön Shopifyn ilmaisen Geolocation-sovelluksen avulla. Geolocation-sovellus antaa asiakkaillesi kieli- ja valuuttasuosituksia asiakkaiden maantieteellisen sijainnin, selaimen tai laitteen kielen mukaan. Geolocation-sovellus myös lisää verkkokauppasi alatunnisteeseen valitsimen, jolla asiakkaat voivat valita kielensä ja valuuttansa.

Valuuttavalinnan luominen URL-osoitteen kautta

Kun olet ottanut käyttöön myynnin useissa valuutoissa Shopify Paymentsilla, asiakkaasi voivat maksaa paikallisella valuutallaan.

Voit myös lähettää asiakkaillesi URL-osoitteen, joka avaa kauppasi tietyssä valuutassa lisäämällä sen loppuun ISO-koodin mukaisen valuuttakoodin. Esimerkiksi seuraava linkki avaa kaupan ja näyttää kaikki hinnat Kanadan dollareissa: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD.

Valuutanvalitsimen lisääminen kaupan navigointivalikkoon

Voit päivittää kauppapaikkasi sisältämään valuutanvalitsimen alatunnisteessa tai päävalikossa ilman teemakoodin muokkaamista.

Lisää valuutanvalitsin teemakoodia muokkaamalla

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että asiakkaat voivat valita valuuttansa, voit käyttää Shopify Liquidia luodaksesi valuutanvalitsimet kauppaasi. Tämä on edistyneille käyttäjille tarkoitettu tutoriaali. Muokkaa teemasi koodia vain, jos sinulla on koodauskokemusta.