Myymisen mahdollistaminen eri valuutoissa

Muokkaa Shopify Payments -asetuksia, jotta voit myydä useissa valuutoissa, ja lisää sitten valuutanvalitsin verkkokaupan teemaan.

Ennen kuin aloitat myynnin eri valuutoissa, testaa asiakaskokemusta. Shopify tukee yhden sijasta kahta valuutta-arvoa (kauppa ja asiakas), jotta myynti onnistuisi useilla valuutoilla.

Vaiheet, jotka mahdollistavat myynnin useissa valuutoissa

Vaihe 1: Määritä Shopify Payments käyttämään useita valuuttoja

Muokkaa Shopify Payments -asetuksia, jos haluat lisätä valuutat, jotka haluat kauppasi hyväksyvän.

1. Klikkaa Shopify Payments -osiossa hallinnoi. 3. Ota valuutat -osassa käyttöön hyväksytyt valuutat -luettelosta valuutat, joita haluat tukea. 4. Valitse Tallenna. 5. valinnainen: Ota pyöristyssäännöt käyttöön, jotta muunnetut hinnat ovat johdonmukaisemmat. 6. valinnainen: Mukauta pyöristyssääntöjä , jotta voit hallita sitä, miltä hinnat näyttävät uudella valuutalla. Jos esimerkiksi haluat, että kaikki hinnat päättyvät $0,95, valitse $0,95.

Vaihe 2: Ota käyttöön valuutanvalitsin

Useimmissa teemoissa ei ole Shopify Paymentsin kanssa käytettävää valuutanvalitsinta useissa valuutoissa myymistä varten, joten sellainen täytyy itse luoda.

Voit ottaa käyttöön valuutanvalitsimen verkkokaupassasi. Lisätietoja on valuutanvalitsimen käyttöönotossa.

Vaihe 3: Näytä muunnetut hinnat

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.

2. Klikkaa Maksupalveluiden tarjoajat.

3. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.

4. Valitse Käytössä olevat valuutat -kohdasta valuutta, jota haluat esikatsella.

5. Klikkaa Näytä verkkokaupassa.

Vaihe 4: Testaa asiakaskokemus

Käy verkkokaupassasi kuin olisit asiakas, valitse eri valuutta ja testaa asiakaskokemusta. Varmista, että hinnat näkyvät odotetulla tavalla eri valuutoissa ja että sovellukset ja räätälöinnit toimivat yhä odotetulla tavalla.

Yhteydet muihin palveluihin

Jos kauppasi käyttää APIa lähettääkseen rahaan liittyviä tietoja toiseen järjestelmään tai palveluun, kuten ERP:hen, tarkista, että näihin järjestelmiin lähetetyt arvot ovat oikeassa valuutassa.

Muut näkökohdat

Ole tietoinen seuraavista myynnin seikoista eri valuutoissa:

• Tarkista, miten lahjakortit ja alennukset toimivat useissa valuutoissa.

• Harkitse valuutanvalitsimen lisäämistä kauppaasi.

• Myyntiä useissa valuutoissa tuetaan vain verkkokaupassasi. Tilausluonnokset ovat aina kauppasi valuutassa. Samoin Shopify POS käyttää vain kauppasi valuuttaa. Et voi myydä useissa valuutoissa missään kanavassa mukaan lukien tukkukauppakanava.

• Jos sinulla on yksityisiä sovelluksia, varmista sovellustesi asianmukainen toiminta tarkistamalla API-muutokset. Jos sinulla on julkisia sovelluksia, testaa ne varmistaaksesi, että asiakkaidesi kokemukset eivät ole muuttuneet.

• Voit tehdä kieli- ja valuuttasuosituksia asiakkaillesi käyttämällä Geolocation-sovellusta. Suositukset perustuvat asiakkaan sijaintiin sekä selaimen asetuksiin.

Lisätietoja