Verkkokaupan asetusten määrittäminen

Asetukset-sivulla voit muokata verkkokaupan otsikkoa ja metakuvausta, lisätä seurantakoodeja tai ottaa salasanasivun tai kassalla maksun suojauksen käyttöön.

Otsikon ja metakuvauksen muokkaaminen

Voit määrittää verkkokaupan kotisivun otsikon ja metakuvauksen. Ne näkyvät hakukoneiden tuloksissa. Voit parantaa verkkokaupan sijoitusta hakukoneiden tuloksissa käyttämällä kuvailevaa tekstiä ja avainsanoja. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista.

Työvaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Syötä kaupan otsikko ja metakuvaus hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä noudattaen.

3. Napauta Tallenna.

Seurantakoodien lisääminen

Voit seurata kaupan kävijöitä Google Analytics -ohjelman avulla ja käyttää Facebook-pikseliä, jonka avulla voit luoda mainoskampanjoita uusille asiakkaille. Voit lisätä Google Analytics -ohjelman ja Facebook-pikselin tilitiedot Asetukset-sivulle niin, että verkkokauppasi pystyy seuraamaan relevantteja tietoja.

Lisätietoja Google Analytics -ohjelman määrittämisestä.

Lisätietoja Facebook-pikselin määrittämisestä.

Salasanasivun ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit rajoittaa asiakkaan pääsyä verkkokauppaasi ottamalla käyttöön salasanasivun. Salasanasivu on aloitussivu, joka lisää verkkokauppaasi salasanasuojauksen. Voit luoda salasanan ja antaa sen vain niille asiakkaille, joiden haluat käyvän kaupassasi.

Lisätietoja salasanasivun käyttöönotosta, käytöstä poistamisesta ja mukauttamisesta verkkokaupan salasanasuojausta varten.

reCaptcha kassalla maksun suojauksen käyttöönotto