Tukkuasetukset

Voit muuttaa tukkukauppasi asetuksia tukkukanavan Customers(Asiakkaat) -, Price lists (Hinnastot) -, Navigation(Navigointi) -, Pages(Sivut) -, Appearance(Ulkoasu) -, Notifications(Ilmoitukset) -ja Preferences(Asetukset)-sivuilla.

Hinnastot

Voit tarkastella ja muuttaa hinnastoja Price lists (Hinnastot) -sivulta.

Asiakkaat

Voit tarkistella tukkuasiakkaiden tilejä Customers(Asiakkaat) -sivulta. Avaa asiakkaan sivu, jos haluat muokata asiakkaan seuraavia asetuksia:

• onko asiakkaiden tukkutilauksille määritetty vähimmäismäärä (tämä määrä korvaa Preferences(Asetukset) -sivulla kaupallesi tekemäsi asetuksen)
  • pystyykö asiakas maksamaan tilauksensa tukkukaupassa vai lähettääkö asiakas tilauksensa hyväksyttäväksi (ja onko asiakkaan kassalla maksamalle summalle asetettu mitään rajaa)

Voit myös etsiä asiakkaan tukkuhinnat asiakkaan sivulta.

Voit muuttaa seuraavia tukkukauppiaiden asetuksia Navigation-sivulla:

• voivatko asiakkaat suodattaa tuotteitasi myyjän tai tuotetyypin mukaan
  • voiko asiakas selata kohteita tukkumyymälässä kokoelman mukaan
  • mikä tuotteiden järjestys on sivulla (tuotteet esimerkiksi voidaan lajitella sen päivämäärän mukaan, jolloin ne on lisätty Shopify-palveluun)
  • mitkä tuotteet ovat esillä tukkukaupan kotisivulla

Sivuasetukset

Voit luoda tukkukauppasi ylä- ja alatunnisteen sisällön Pages(Sivut) -sivulta. Voit esimerkiksi luoda verkkosivuja, joilla annat yhteys- ja toimitustietosi sekä kuvaat kauppasi toimintaperiaatteet. Kun olet luonut sivut, voit tuoda ne asiakkaiden saataville lisäämällä ne navigointivalikkoon. Voit lisätä sivut valikkoon Navigation(Navigointi) -sivulla.

Ulkoasuasetukset

Voit muuttaa seuraavia asetuksia, jotka vaikuttavat tukkukauppasi ulkoasuun Appearance(Ulkoasu) -sivulla:

• ylätunnisteessa näkyvä logo
  • korostusväri
  • taustakuva, joka näkyy kirjautumis- ja salasanan vaihtosivuilla

Ilmoitusasetukset

Voit muuttaa Notifications(Ilmoitukset) -sivulla seuraavia asetuksia, jotka vaikuttavat tukkuasiakkaillesi lähetettäviin ilmoituksiin:

• saavatko asiakkaat vahvistuksen, kun he lähettävät tilausluonnoksen
  • saavatko asiakkaat ilmoituksen, kun heidän tilausluonnostaan päivitetään tai se perutaan

Asetusten asetukset

Voit muuttaa seuraavia tukkukaupan asetuksia tukkukaupan Preferences(Asetukset) -sivulla:

• sähköpostiosoite, johon tukkutilausilmoitukset ja asiakkaiden tiedustelut lähetetään
  • onko vähittäismyyntihinnat esitetty vertailuhintoina tukkukaupassa
  • onko asiakkaiden tukkutilauksille määritetty vähimmäismäärä (voit myös asettaa tilauksille vähimmäismäärät, jotka korvaavat yksittäisille asiakkaille määritetyt asetukset. Tukkuasiakkaalle asetettu vähimmäistilausmäärä on ensisijainen kaupalle asetettuun vähimmäistilausmäärään nähden. Lisätietoja vähimmäistilausmäärän asettamisesta kaupalle).
  • voivatko asiakkaat lähettää tilausluonnoksia sellaisista tuotteista, jotka ovat loppuneet varastosta (lisätietoja varastosta loppuneiden tuotteiden tilaamisesta)
  • voivatko asiakkaat kirjautua tukkutilille
  • ovatko bot (reCaptcha) -haasteet käytössä, kun asiakkaasi kirjautuvat tukkukauppaan
  • tukkukaupassa käytettävä kieli tekstille, jota ei muokata ja jolla kanavaa hallitaan (kuten valikkojen nimet, asiakasilmoitukset ja maksu kassalla).

Verovapautukset

Voit estää verojen veloittamisen asiakkailtasi muuttamalla asiakkaidenja tuotteidenveroasetuksia.

Jos asetat asiakkaan verovapaaksi, veroja ei veloiteta asiakkaan tilauksista missään myyntikanavassa.

Muut asetukset

Muita asetuksia kuten valuuttaaohjaavat asetukset, jotka määrität Shopify-järjestelmäsi Settings(Asetukset) -sivulla. Lisätietoja tällaisista alkuasetuksista.

Aiheeseen liittyvät linkit