Indstillinger for engrossalg

Du kan ændre indstillingerne for din engrosforretning på følgende side i engrossalgskanalen:

• Kunder
  • Prislister
  • Navigation
  • Sider
  • Udseende
  • Meddelelser
  • Præferencer

Prislister

Du kan gennemgå og ændre alle prislister på siden Prislister.

Kunder

Du kan gennemgå og redigere indstillinger for engroskunder på siden Kunder, herunder:

• Den minimumsordreværdi, en kunde skal bruge, hver gang denne afgiver en ordre. Dette beløb tilsidesætter den indstilling for din butik, som du har angivet på siden Præferencer
  • Om kunden kan gennemføre en betaling for engrossalg i stedet for, at ordren sendes til gennemgang

Du kan også slå kundens engrospriser op på kundesiden.

Du kan ændre følgende indstillinger for din engrosforretning på siden Navigation:

• Vis produkttypefiltre og vis forhandlerfiltre
  • Gennemse produkter efter kollektion
  • Standardmetoden til sortering af nye produkter
  • Opret en startside til en udvalgt kollektion

Sideindstillinger

Du kan oprette indhold til sidehoved og sidefod for din engrosforretning på siden Sider. Du kan f.eks. oprette websider, som indeholder dine kontakt-, leverings- og politikoplysninger. Når du har oprettet disse sider, kan du gøre dem tigængelige for dine kunder ved at tilføje dem i en navigationsmenu. Gå til siden Navigation for at tilføje siderne i en menu.

Indstillinger for udseende

Du kan ændre følgende indstillinger, som påvirker din engrosforretnings udseende, på siden Udseende:

• Det logo, der vises i sidehovedet
  • Markeringsfarven
  • Det baggrundsbillede, der vises på loginsiden og siden til nulstilling af adgangskoder

Notifikationsindstillinger

Du kan ændre følgende indstillinger, som påvirker de meddelelser, der sendes til dine engroskunder, på siden Meddelelser:

• Om kunderne modtager oplysninger, når de sender en ordrekladde
  • Om kunderne modtager en meddelelse, når deres ordrekladde bliver opdateret eller annulleret

Indstillinger for præferencer

Du kan ændre følgende indstillinger for din engrosforretning på siden Præferencer i engrossalgskanalen:

• Den mailadresse, som meddelelser og kundeforespørgsler vedrørende engrosordrer sendes til
  • Om detailpriser vises som prissammenligninger i engrosforretningen
  • Om der er et minimumsordrebeløb, som alle kunder skal bruge i deres engrosordrer (du kan også angive minimumsordrebeløb, som tilsidesætter denne indstilling for individuelle kunder. Du kan også angive minimumsordrebeløb, som tilsidesætter denne indstilling for individuelle kunder. Et minimumsordrebeløb, der er angivet for en engroskunde, har forrang i forhold til det minimumsordrebeløb, som er angivet for butikken. Få mere at vide om angivelse af et minimumsordrebeløb for butikken
  • Om kunderne kan indsende ordrekladder for produkter, som ikke er på lager (få mere at vide om bestilling af produkter, som ikke er på lager)
  • Om kunderne kan tilmelde sig en engroskonto
  • Om botudfordringer (reCaptcha) skal aktiveres, når dine kunder logger ind i engrosforretningen
  • Det sprog, der skal bruges i butikslayoutet i engrosforretningen til ikke-redigerbare tekst, som kanalen kontrollerer (f.eks. menunavne, kundenotifikationer og betalingsprocessen)

Momsundtagelser

Du kan forhindre, at dine kunder opkræves for skatter, ved at ændre skatteindstillingerne for kunder og produkter.

Hvis du opsætter en kunde til at være fritaget for skat, opkræves der ikke skat for nogen af kundens ordrer i nogen salgskanaler.

Understøttede sprog

På siden Præferencer kan du angive det sprog, som dine kunder får vist i din butik og i mails om engrossalg. Følgende sprog understøttes i øjeblikket:

• Brasiliansk portugisisk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Spansk
  • Polsk

Andre indstillinger

Andre indstillinger, som f.eks. valuta, styres af de indstillinger, som du har angivet på siden Indstillinger i din Shopify-administrator. Få mere at vide om disse indledende opsætningsindstillinger.