Migrer fra Plus-engrossalgskanalen til B2B på Shopify

B2B på Shopify er en pakke med førstepartsfunktioner, der er indbygget i din Shopify-administrator, og som giver dig mulighed for at foretage B2B-salg (business-to-business) direkte fra din webshop.

Med B2B på Shopify kan du få adgang til brugerdefinerbare funktioner på Shopify-platformen, som f.eks. temaer, API'er, Markets og Functions, til at understøtte din engrosvirksomhed. Du kan vælge enten at drive en blandet butik, der accepterer både B2B-ordrer og direkte til kunder-ordrer, eller en dedikeret butik kun til B2B-kunder.

Du kan få mere at vide om migrering til B2B på Shopify, og hvordan den er sammenlignet med Plus-engrossalgskanalen, ved at se tjeklisten til migrering fra engrossalgskanalen til B2B på Shopify og ofte stillede spørgsmål.

B2B på Shopify udvikles hele tiden, og der tilføjes regelmæssigt nye funktioner. Hvis du bruger funktioner i Plus-engrossalgskanalen, der ikke understøttes i B2B på Shopify i øjeblikket, kan du vælge at vente med at migrere, indtil de er tilgængelige, eller du kan kontakte Shopify Support for at få flere oplysninger. Få mere at vide om B2B på Shopify og dets kommende funktioner.