Tuotteiden SKU-koodien lisääminen Shopify Fulfillment Networkiin

SKU-koodi (tuotetunnus) on yksilöllinen alfanumeerinen koodi, jota käytetään tuotteen tai tuoteversion tunnistamiseen. Tunnistettavaan tietoon kuuluvat esimerkiksi tuotteen malli, koko ja väri. SKU-koodikoodin pituus voi vaihdella, ja koodi voi sisältää kirjaimia, numeroita tai molempia. SKU-koodien avulla tuoteversiot voidaan erottaa toisistaan, varastoa voidaan seurata ja oikeat tuotteet voidaan lähettää oikeille asiakkaille.

Vaikka SKU-koodit ja viivakoodit saattavat näyttää samalta, niiden toiminnot ovat erilaisia. Jälleenmyyjät käyttävät SKU-koodeja varaston tunnistamiseen ja seurantaan. Viivakoodien avulla voidaan luoda skannattavia merkintöjä, jotka helpottavat jakelua. Jos luot tuotteillesi sekä SKU-koodit että viivakoodit, SFN:n jakelukeskukset voivat jaella tilauksesi nopeasti automatisoimalla tilaustesi keräilyn, pakkaamisen ja toimittamisen heti, kun tilaukset on vastaanotettu.

Varmista, että jokaisella tuoteversiolla on yksilöllinen SKU-koodi. Et voi käyttää samaa SKU-koodia eri tuoteversioissa. Jos jollakin tuoteversiolla on sama SKU-koodi, muuta tuoteversion tietoja.

Älä muuta tuotteen SKU-koodia sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen SFN:lle.

Voit myös muokata SKU-koodeja joukkotoimintona CSV-tiedoston avulla.