Saapuvien siirtojen hallinta Shopifyn jakeluverkostossa

Kun olet luonut saapuvan siirron Shopifyn jakeluverkoston (SFN) sovelluksessa, sinun on muokattava siirtoa niin, että se sisältää seurantatiedot ja arvioidun saapumisajan. Voit myös mitätöidä siirron, joka ei ole vielä saapunut jakelukeskukseen.

SFN-sovelluksen Yleiskatsaus-sivulla on osio Saapuvat siirrot, joissa on viimeaikaista toimintaa, joka sisältää yhteenvedon viimeaikaisten saapuvien siirtojen tilasta ja saapumisesta.

Lisää seurantatiedot ja arvioitu saapumisaika

Voit lisätä tekemääsi saapuvaan siirtoon seurantanumeron Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa. Jos toimittaja lähettää siirron suoraan jakelukeskukseen, ota keskukseen yhteyttä, jotta saisit seurantanumeron. Jos sinulla ei ole seurantanumeroa, sinun on lisättävä muita seurantatietoja:

• Jos lähetyksesi on osakuormalähetys (LTL), lisää yhdeksänmerkkinen PRO-numero, jota käytetään rahtilaskusi tunnistamiseen.
  • Jos lähetyksesi on täyskuormalähetys (FTL), lisää rahtikirja (BOL).

Seurantanumero tai tiedot näkyvät yksittäisen saapuvan siirron sivulla. Voit muokata seurantatietojasi tallentamisen jälkeen.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Tehtävät-osiossa Klikkaa Lisää seurantatiedot saapuvaan siirtoon. 2. Klikkaa saapuvassa siirrossa, johon haluat lisätä seurannan, Lisää seuranta. 3. Valitse, onko lähetyksesi rahti (LTL vai FTL) vai tavallinen kuljetus. 4. Klikkaa Valitse saapumispäivä ja valitse sitten päivä, jolloin odotat saapuvan siirron saapuvan jakelukeskukseen. 5. Anna seurantanumero, PRO-numero tai BOL-numero. 6. Klikkaa Palvelut ja valitse sitten kuljetusliike. Jos kuljetusliikettäsi ei ole luettelossa, valitse Muu, kirjoita palvelun nimi ja kirjoita sitten Seurannan URL-osoite 7. Valinnainen: Jos tuotteesi toimitetaan useammassa kuin yhdessä paketissa, syötä pakettien seurantanumerot Seurannan lisätiedot -kohtaan. 8. Klikkaa Tallenna.

Saapuvan siirron mitätöiminen

Voit mitätöidä saapuvan siirron SFN-sovelluksessa niin kauan kuin siirto ei ole saapunut jakelukeskukseen.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissa Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa lähetetty siirto.
  3. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja > Mitätöi.