Saapuvien siirtojen hallinta Shopifyn jakeluverkostossa

Kun olet luonut saapuvan siirron Shopifyn jakeluverkoston (SFN) sovelluksessa, sinun on muokattava siirtoa niin, että se sisältää seurantatiedot ja arvioidun saapumisajan. Voit myös mitätöidä siirron, joka ei ole vielä saapunut jakelukeskukseen.

Lisää seurantatiedot ja arvioitu saapumisaika

Voit lisätä tekemääsi saapuvaan siirtoon seurantanumeron Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa. Jos toimittaja lähettää siirron suoraan jakelukeskukseen, ota keskukseen yhteyttä, jotta saisit seurantanumeron. Jos sinulla ei ole seurantanumeroa, sinun on lisättävä muita seurantatietoja:

• Jos lähetyksesi on osakuormalähetys (LTL), lisää yhdeksänmerkkinen PRO-numero, jota käytetään rahtilaskusi tunnistamiseen.
  • Jos lähetyksesi on täyskuormalähetys (FTL), lisää rahtikirja (BOL).

Seurantanumero tai tiedot näkyvät yksittäisen saapuvan siirron sivulla. Voit muokata seurantatietojasi tallentamisen jälkeen.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa sitten lähetetty siirto.
  3. Klikkaa Lisää seuranta.
  4. Valitse, onko lähetyksesi Rahti (LTL tai FTL) vai Tavallinen kuljetusliike.
  5. Klikkaa Valitse saapumispäivä ja valitse päivä, jolloin siirron pitäisi saapua jakelukeskukseen.
  6. Anna seurantanumero, PRO-numero eli BOL.
  7. Valitse Palvelut-pudotusvalikosta kuljetusliikkeesi. Jos kuljetusliikettä ei ole luettelossa, valitse Muu ja kirjoita palvelun nimi ja Seurannan URL.
  8. Valinnainen: Jos tuotteesi toimitetaan useammassa kuin yhdessä laatikossa, kirjoita seurantanumerot Seurannan lisätiedot -kohtaan.
  9. Napauta Tallenna.

Saapuvan siirron mitätöiminen

Voit mitätöidä saapuvan siirron SFN-sovelluksessa niin kauan kuin siirto ei ole saapunut jakelukeskukseen.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa lähetetty siirto.
  3. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja > Mitätöi.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?