Saapuvien siirtojen hallinta

Kun olet luonut saapuvan siirron Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa, sinun on muokattava siirtoa niin, että se sisältää seurantatiedot ja arvioidun saapumisajan. Voit myös mitätöidä siirron, joka ei ole vielä saapunut jakelukeskukseen.

Lisää seurantatiedot ja arvioitu saapumisaika

Voit lisätä tekemääsi saapuvaan siirtoon seurantanumeron ja arvioidun saapumisajan Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa. Jos toimittaja lähettää siirron suoraan jakelukeskukseen, saat seurantanumeron ottamalla yhteyttä jakelukeskukseen. Jos sinulla ei ole seurantanumeroa, sinun on lisättävä muita seurantatietoja:

• Jos lähetyksesi on osakuormalähetys (LTL), lisää pro-numero.
  • Jos lähetyksesi on täyskuormalähetys (FTL), lisää rahtikirja (BOL).

Seurantanumero tai tiedot näkyvät yksittäisten saapuvien siirtojen sivulla.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa sitten lähetetty siirto.
  3. Klikkaa Lisää seuranta.
  4. Anna seurantanumero, pro-numero tai BOL.
  5. Valitse kuljetusliikkeesi Palvelut-valikosta.
  6. Jos kuljetusliikettäsi ei ole luettelossa, valitse Muu ja kirjoita palvelun nimi. Voit lisätä myös seurannan URL-osoitteen.
  7. Klikkaa Lisää seuranta > Valitse saapumispäivä. Valitse päivä, jolloin siirron pitäisi saapua jakelukeskukseen.
  8. Napauta Tallenna.

Saapuvan siirron mitätöiminen

Voit mitätöidä saapuvan siirron Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa niin kauan kuin siirto ei ole saapunut jakelukeskukseen.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa lähetetty siirto.
  3. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja > Mitätöi.