Yhteyden ottaminen Shopifyn jakeluverkostoon tukea varten kauppiaille

Shopifyn jakeluverkostolla on tukitiimi, joka on erikoistunut jakeluverkostoon liittyvien kysymysten ja ongelmien ratkaisemiseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi saapuvan tavaran vastaanottoon, tilausten käsittelyyn, erityisprojekteihin, varastoon ja jakelukeskuksen laskutukseen liittyvät asiat.

Voit ottaa yhteyttä SFN:n tukitiimiin Shopifyn ohjekeskuksen kautta. SFN:n tukitiimi palvelee seuraavina aikoina:

• maanantaista perjantaihin klo 7–20 (EST)
  • lauantaina ja sunnuntaina klo 10–18 (EST)

Jos haluat saada jakeluverkostoa koskevia uutisia ja ilmoituksia, tilaa Shopifyn jakeluverkoston uutiskirje.

Jos olet Shopifyn jakeluverkoston yhteistyökumppani, tutustu yhteistyökumppanin tukisivuun.

Jos tarvitset jakeluverkostoon liittymätöntä Shopify-tukea, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Ota yhteyttä Shopifyn jakeluverkoston tukeen SFN-sovelluksen kautta

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Ota yhteyttä logistiikan asiantuntijaan -osiossa Luo tukipyyntö.

Ota yhteyttä Shopifyn jakeluverkoston tukeen Shopifyn ohjekeskuksen kautta

1. Siirry SFN:n yhteydenottolomakkeeseen Shopifyn ohjekeskuksessa.
  2. Kirjaudu Shopify-tilillesi klikkaamalla Kirjaudu sisään. Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja, valitse kauppa, jonka puolesta haluat luoda tukipyynnön.
  3. Täytä lomakkeen tiedot ja klikkaa sitten Lähetä.

Jos Shopifyn jakeluverkosto vastaa tukipyyntöösi, saat sähköpostiviestin, johon voit vastata.