Contact opnemen met het Shopify Fulfillment Network voor ondersteuning - Merchants

Het Shopify Fulfillment Network (SFN) heeft een ondersteuningsteam dat gespecialiseerd is in het oplossen van vragen en problemen met betrekking tot SFN, zoals inkomende ontvangst, bestellingsverwerking, speciale projecten, voorraad en SFN-facturering.

Je kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van SFN via het Shopify-helpcentrum. Het SFN-ondersteuningsteam werkt de volgende uren:

• Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur EST
  • Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur EST

Als je de nieuwste informatie en aankondigingen over SFN wilt ontvangen, meld je dan aan voor de SFN-nieuwsbrief.

Als je een SFN Partner bent, raadpleeg dan de ondersteuningspagina voor partners.

Als je Shopify-ondersteuning nodig hebt die geen verband houdt met SFN, neem dan contact op met de Shopify-ondersteuning.

Neem contact op met SFN-ondersteuning via je SFN-app

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op*Apps* > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Contact opnemen met een logistiek expert op een ondersteuningsaanvraag aanmaken.

Neem contact op met SFN-ondersteuning via het Shopify-helpcentrum

1. Ga naar het SFN-contactformulier in het Shopify-helpcentrum.
  2. Klik op Inloggen om in te loggen bij je Shopify-account. Als je meerdere Shopify-winkels hebt, selecteer je de specifieke winkel waar je een ondersteuningsaanvraag voor wilt aanmaken.
  3. Vul de gegevens in het formulier in en klik vervolgens op Verzenden.

Als het Shopify Fulfillment Network je ondersteuningsverzoek beantwoordt, ontvang je een e-mail waarop je kunt reageren.