Inkomende overdrachten beheren

Nadat je een inkomende overdracht hebt gemaakt in de Shopify Fulfillment Netwerk-app, moet je de overdracht bewerken om trackinginformatie en een geschatte aankomsttijd op te nemen. Je kunt ook elke overboeking annuleren die niet bij een fulfillmentcentrum is aangekomen.

Voeg trackinggegevens en een geschatte aankomsttijd toe

Je kunt het trackingnummer toevoegen aan een verzonden inkomende overdracht in de Shopify Fulfillment Netwerk-app. Als je leverancier de overschrijving rechtstreeks naar het fulfillmentcentrum stuurt, neem dan contact met hen op voor het trackingnummer. Als je geen trackingnummer hebt, moet je andere trackinginformatie toevoegen:

• Als je zending minder is dan een volledige vrachtwagenlading (LTL), voeg je een pro-nummer toe.
  • Als je zending een volledige vrachtwagenlading (FTL) is, voeg dan een vrachtbrief (BOL) toe.

Het trackingnummer of de informatie wordt weergegeven op de pagina individuele binnenkomende overdracht.

Stappen

1. Ga vanuit je Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik op Volgen toevoegen.
  4. Voer het trackingnummer, Pro-nummer of BOL in.
  5. Kies je vervoerder in het vervolgkeuzemenu Services.
  6. Als je vervoerder niet wordt vermeld, selecteer dan Anders en voer de servicenaam in. Er kan ook een Tracking-URL worden toegevoegd.
  7. Klik op Volgen toevoegen > Aankomstdatum selecteren. Selecteer de datum waarop je verwacht dat de binnenkomende overdracht bij het fulfillmentcentrum aankomt.
  8. Klik op Opslaan.

Een binnenkomende overdracht annuleren

Je kunt een inkomende overdracht annuleren in de Shopify Fulfillment Netwerk-app zolang de overdracht het fulfillmentcentrum niet heeft bereikt.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik op Meer opties > Annuleren.