Administration af indgående overførsler i Shopifys distributionsnetværk

Når du har oprettet en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, skal du redigere overførslen, så den indeholder sporingsoplysninger og en forventet ankomstdato. Du kan også annullere overførsler, der ikke har nået et distributionscenter endnu.

Siden Oversigt i appen for Shopifys distributionsnetværk indeholder afsnittet Indgående overførsler med nylig aktivitet, som opsummerer status og ankomst for dine seneste indgående overførsler.

Tilføj sporingsoplysninger og et forventet modtagelsestidspunkt

Du kan føje trackingnummeret til en indsendt overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk. Hvis din leverandør sender overførslen direkte til distributionscenteret, kan du kontakte dem for at få trackingnummeret. Hvis du ikke har et trackingnummer, skal du tilføje andre sporingsoplysninger:

• Hvis din forsendelse er "mindre end et vognlæs", skal du tilføje et PRO-nummer, som er det nicifrede tal, der bruges til at identificere en fragtfaktura.
  • Hvis din forsendelse er "et helt vognlæs", skal du tilføje en pakkeseddel.

Trackingnummeret eller sporingsoplysningerne vises på den individuelle side for den indgående overførsel. Du kan redigere dine sporingsoplysninger, når du har gemt.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. I afsnittet Opgaver skal du klik på Føj indgående sporingsoplysninger til indgående overførsel. 2. Klik på Tilføj sporing i den indgående overførsel, du vil føje sporing til. 3. Vælg, om din forsendelse er Fragt (LTL eller FTL) eller Standardfragtfirma. 4. Klik på Vælg ankomstdato, og vælg den dato, hvor du forventer, at den indgående overførsel ankommer til distributionscenteret. 5. Angiv trackingnummeret, PRO-nummeret eller pakkesedlen. 6. Klik på Tjenester, og vælg dit fragtfirma. Hvis dit fragtfirma ikke er angivet, skal du vælge Andet, angive tjenestens navn og derefter angive en sporingswebadresse. 7. valgfrit: Hvis dine produkter sendes i mere end én kasse, skal du angive de ekstra trackingnumre i feltet Yderligere sporingsoplysninger. 8. Klik på Gem.

Annuller en indgående overførsel

Du kan annullere en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, så længe overførslen ikke er nået til distributionscenteret.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger >Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Shopifys distributionsnetværk.
  3. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  4. Klik på Flere valgmuligheder > Annuller.