Administration af indgående overførsler i Shopifys distributionsnetværk

Når du har oprettet en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, skal du redigere overførslen, så den indeholder sporingsoplysninger og en forventet ankomstdato. Du kan også annullere overførsler, der ikke har nået et distributionscenter endnu.

Tilføj sporingsoplysninger og et forventet modtagelsestidspunkt

Du kan føje trackingnummeret til en indsendt overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk. Hvis din leverandør sender overførslen direkte til distributionscenteret, kan du kontakte dem for at få trackingnummeret. Hvis du ikke har et trackingnummer, skal du tilføje andre sporingsoplysninger:

• Hvis din forsendelse er "mindre end et vognlæs", skal du tilføje et PRO-nummer, som er det nicifrede tal, der bruges til at identificere en fragtfaktura.
  • Hvis din forsendelse er "et helt vognlæs", skal du tilføje en pakkeseddel.

Trackingnummeret eller sporingsoplysningerne vises på den individuelle side for den indgående overførsel. Du kan redigere dine sporingsoplysninger, når du har gemt.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Tilføj sporing.
  4. Vælg, om din forsendelse er Fragt (LTL eller FTL) eller Standardfragtfirma.
  5. Klik på Vælg ankomstdato, og vælg de dato, hvor du forventer, at den indgående overførsel ankommer til distributionscenteret.
  6. Angiv trackingnummeret, PRO-nummeret eller pakkesedlen.
  7. Vælg dit fragtfirma i rullemenuen Tjenester. Hvis dit fragtfirma ikke er angivet på listen, skal du vælge Anden og derefter angive navnet på tjenesten og en Sporingswebadresse.
  8. Valgfrit: Hvis dine produkter sendes i mere end én kasse, skal du angive de yderligere trackingnumre under Yderligere sporingsoplysninger.
  9. Klik på Gem.

Annuller en indgående overførsel

Du kan annullere en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, så længe overførslen ikke er nået til distributionscenteret.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Flere valgmuligheder > Annuller.