Sådan administrerer du indgående overførsler

Når du har oprettet en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, skal du redigere overførslen, så den indeholder trackingoplysninger og en forventet ankomstdato. Du kan også annullere overførsler, der ikke har nået et distributionscenter endnu.

Tilføj trackingoplysninger og et forventet modtagelsestidspunkt

Du kan føje trackingnummeret til en indsendt indgående overførsel i appen Shopifys distributionsnetværk. Hvis din leverandør sender overførslen direkte til distributionscenteret, kan du kontakte dem for at få trackingnummeret. Hvis du ikke har et trackingnummer, skal du tilføje andre trackingoplysninger:

• Hvis din forsendelse er "mindre end et vognlæs", skal du tilføje et pro-nummer.
  • Hvis din forsendelse er "et helt vognlæs", skal du tilføje en pakkeseddel.

Trackingnummeret eller trackingoplysningerne vises på den individuelle side for den indgående overførsel.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Tilføj sporing.
  4. Angiv trackingnummeret, pro-nummeret eller pakkesedlen.
  5. Vælg dit transportfirma i rullemenuen Tjenester.
  6. Hvis transportfirmaet ikke er angivet, skal ud vælge Anden og angive tjenestenavnet. Du kan også tilføje en Webadresse til sporing.
  7. Klik på Tilføj sporing > Vælg ankomstdato. Vælg den dato, hvor du forventer, at den indgående overførsel ankommer til distributionscenteret.
  8. Klik på Gem.

Annuller en indgående overførsel

Du kan annullere en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, så længe overførslen ikke er nået til distributionscenteret.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Flere valgmuligheder > Annuller.