Hardware kiezen

Als je Shopify POS gebruikt, moet je eerst de hardware kiezen die je nodig hebt om betalingen met contant geld, kaarten of beide te accepteren.

Je kunt ook verzendhardware, zoals labelprinters en weegschalen, gebruiken om je verzend- en afhandelproces te versnellen.

Afhankelijk van je bedrijf, is het soort winkelhardware dat je nodig hebt mogelijk iets anders:

Aanbevelingen voor Shopify POS-hardware op basis van je bedrijf
Als je een... Dan heb je misschien nodig...
pop-upwinkel heeft iPad + kaartlezer
winkel heeft iPad + kaartlezer + bonprinter
meerdere winkels of een warenhuis heeft iPad + kaartlezer + bonprinter + barcodescanner + kassalade

Je kunt uit een breed scala aan componenten kiezen voor je Shopify POS-systeem, afhankelijk van de betaalmethoden die je accepteert.

Je kunt bepaalde componenten hergebruiken als je ze al hebt. Afhankelijk van je abonnement en betalingsprovider kunnen bepaalde componenten echter niet worden vervangen.

Afhankelijk van je regio en hardwarevereisten kun je misschien hardware kopen in de Shopify Hardware Store.

Ondersteunde hardware voor Shopify POS

Hardware om te overwegen voor Shopify POS
Ondersteunde creditcardlezers Als je Shopify Payments of een ondersteunde externe provider in Canada, het vasteland van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Ierland gebruikt, kun je een van de ondersteunde kaartlezers uit de Shopify Hardware Store kiezen.
Externe creditcardterminals Als je een van onze ondersteunde kaartlezers niet kan gebruiken om je transacties te verwerken, heb je een externe creditcardterminal nodig van een betaalverwerker.
Ondersteunde iPad-standaarden We ondersteunen een aantal iPad-standaarden voor je Shopify POS-systeem, allemaal verkrijgbaar in onze Hardware Store. Zorg, voor volledige ondersteuning van Shopify, dat de modelnummers overeenkomen als je bij een andere leverancier koopt.

Meer informatie over ondersteunde hardware voor Shopify POS.