Sandbox-winkels van Shopify Plus Partner

Shopify Plus Partners kunnen sandbox-winkels maken voor Shopify Plus. Deze kunnen ze gebruiken om te leren bouwen in Shopify Plus en om demo's voor potentiële ondernemingen te maken.

Functies en beperkingen

Sandbox-winkels bevatten de meeste functies die beschikbaar zijn in het Shopify Plus-abonnement. Deze winkel is een Shopify Plus-winkel, net als gewone winkels.

Je kunt het volgende doen terwijl u een sandbox-winkel gebruikt:

• Een onbeperkt aantal testaankopen doen via de betalingsprovider Bogus Gateway.
  • Een onbeperkt aantal testopdrachten verwerken.
  • Een onbeperkt aantal unieke producten maken.
  • De Shopify Plus-functies openen in de beheerder, zoals het Groothandelskanaal.
  • Shopify Plus-apps gebruiken, zoals Flow, Launchpad en Transporter.
  • Shopify Plus API-beltarieven gebruiken.
  • Aangepaste kassa's openen. Vraag je Partner-manager om deze functie in te schakelen.
  • Betaalde apps installeren. In een sandbox-winkel kunt u een onbeperkt aantal betaalde apps installeren.
  • 500 echte bestellingen verwerken in plaats van 50.
  • Een onbeperkt aantal eigen apps maken in plaats van 10.

Sandbox-winkels verschillen op de volgende manieren van Shopify Plus-winkels:

• Je hebt alleen toegang tot de sandbox-versie van Avalara AvaTax.
  • Uw sandbox-winkel kan geen Extended Validation SSL-certificaten (ook bekend als EV SSL) gebruiken.
  • Een sandbox-winkel is alleen bedoeld voor ontwikkeldoeleinden. U kunt een sandbox-winkel niet omzetten naar een Shopify- of Shopify Plus-winkel.

Sandbox-winkels maken

Voordat u een ontwikkelwinkel kunt maken, moet u een Shopify Plus Partner-account hebben.

Stappen:

1. Log in bij het Partner Dashboard.
  2. Klik op Winkels.
  3. Klik op Winkel toevoegen.
  4. Selecteer Shopify Plus-sandbox-winkels in het gedeelte Winkeltype.
  5. Voer in het gedeelte Inloggegevens een naam voor uw winkel in en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Het e-mailadres dat aan uw Partner Dashboard is gekoppeld, wordt standaard als de gebruikersnaam gebruikt, maar u kunt dit wijzigen als u dat wilt.
  6. Klik op Opslaan.

Meer informatie