POS-inbäddade appar

Du kan lägga till funktioner i Shopify POS genom att installera inbäddade appar. Dessa appar körs i Shopify POS och låter dig anpassa din butikskassa på flera olika sätt:

• effektivisera köp genom att lägga till kombinationer eller paket med ett enda tryck
  • erbjuda sofistikerad försäljning (som "köp två, betala för en", gratis presenter och rabatter), grossistpriser och andra kampanjer i butiken
  • lägga till nya betalningsmetoder, lojalitetsprogram och anpassad kvittoutskrivning i kassan.

De flesta kassasystemsinbäddade apparna körs endast i Shopify kassasystem. De påverkar inte transaktioner genom din webbshop eller andra aktiva försäljningskanaler.

Installera POS-inbäddade appar

Du kan hitta alla tillgängliga POS-inbäddade appar i Shopifys appbutik från samlingssidan Fungerar med Shopify POS.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. Klicka på Shopify App Store och sök sedan efter den typ av app du letar efter.

3. Klicka på Filter och välj sedan Fungerar med Shopify kassasystem.

4. När du hittar en app som du vill installera klickar du på Lägg till app för att installera den.

Alla installerade kassasystemsinbäddade appar kan hittas genom att trycka på > inställningar > Alla appar i Shopify kassasystem.

Få tillgång till inbäddade appar i Shopify POS

Alla appar, inklusive de som används när en transaktion är klar (till exempel kvittoutskrifter), kan hittas genom att trycka på > Inställningar > Alla appar.

För att komma åt dina mest använda appar från din Hem-skärm kan du lägga till apparna som brickor i det smarta rutnätet. Du kan välja vilken funktion som associeras med panelen om appen har mer än en funktion.

Appar som du lägger till det smarta rutnätet kan nås från varukorgen. De flesta appar svarar automatiskt på vad som har lagts till i varukorgen så att det smarta rutnätet låter dig kontrollera dem snabbt. Appar i det smarta rutnätet kan också visa relevant information som din personal kan använda när de säljer. Exempel på detta är lojalitetspoäng med lojalitetsappar eller rabatter med rabattappar.

Vissa appar för produktrekommendationer kan även visas som knappar på dina sidor för kunduppgifter eller produktuppgifter. Appar för produktrekommendationer använder online och personlig orderdata för att ge produktrekommendationer baserat på en kundprofil eller relaterad produktinformation.

Redigera inställningarna för en inbäddad app

Visa eller ändra inställningarna för de inbäddade POS-appar som du har installerat:

1. Från Shopify POS trycker du på > Inställningar > Alla appar.
  2. Tryck på ikonen för en tillgänglig app för att läsa en beskrivning av vad den gör eller för att ändra dess inställningar.

Faq

Kan alla medarbetare använda POS-inbäddade appar?
Ja. All personal som har åtkomst till din Shopify POS kan använda tillgängliga inbäddade appar.

Hur kan jag radera POS-inbäddade appar?
Du kan radera inbäddade appar från sidan appar i din Shopify-admin.

Kommer jag att debiteras för att använda POS-inbäddade appar? Hur debiteras jag?
Som med alla appar i Shopify App Store är vissa POS-inbäddade appar gratis och andra är inte det. Kolla in Shopify App Store-listningen för varje app som du installerar för att se om det finns några avgifter kopplade till den.