Organisaation Shopify Plus ‑laskujen katsominen organisaatioasetuksista

Jotta voit tarkastella Shopify Plus -organisaatiosi laskuja, sinulla on oltava Näytä laskut ja asetukset, mukaan lukien maksutavat ‑käyttöoikeus.

Nykyisen laskutusjakson katsominen organisaatioasetuksista

Voit tarkastella nykyistä laskutusjaksoasi Shopify-ylläpitäjässä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiosta Laskutus.

Nykyinen laskutusjakso ‑osiossa olevat tiedot

Laskutus-sivun Nykyinen laskutusjakso ‑osio sisältää seuraavat tiedot.

Nykyisen laskutusjakson tietojen kuvaus.
Tiedot Oikeuksien kuvaus
Nykyinen laskutusjakso Nykyiseen laskutusjaksoon sisältyvä ajanjakso. Tänä aikana kertyneet maksut lisätään seuraavaan laskuun.
Kokonaissumma Nykyinen kokonaissumma kaikista veloituksista, jotka ovat kertyneet organisaatiosi kaupoista nykyisen laskutusjakson aikana.
Maksutapa Laskun maksamiseen käytetty maksutapa. Näet seuraavat tiedot käyttämäsi maksutavan mukaan:
  • Pankkitili: pankkitili ja sen neljä viimeistä numeroa.
  • Luottokortti: kortin tyyppi ja neljä viimeistä numeroa.
  • PayPal: näyttää PayPal-sähköpostiosoitteen ja sen, että PayPalia käytetään maksuihin.
  • UPI (vain Intia): näyttää UPI-käyttäjänimen ja sen, että UPI:tä käytetään maksuihin.
  • Manuaaliset maksut: näyttää, että maksut on tehty manuaalisesti.
Maksukynnys Jäljellä oleva summa, ennen kuin organisaatiosi laskutusraja täyttyy.Jos organisaatiosi kaupat ylittävät tämän raja-arvon, normaalin laskutusjakson sijasta veloitetaan välittömästi jatkuva kokonaissumma.

Laskutusjakson tietojen katsominen organisaatioasetuksista

Voit tarkastella organisaatiosi nykyisen laskutusjakson veloitusten yksityiskohtaisen erittelyn luokan ja kaupan mukaan.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiosta Laskutus.
  3. Klikkaa Nykyinen laskutusjakso ‑osiosta Näytä tiedot.

Nykyinen laskutusjakso ‑osiossa olevat tiedot

Laskun erittelynäkymä sisältää seuraavan tyyppisiä veloituksia. Klikkaa luokkaa tarkastellaksesi kauppasi kokonaisveloituksia kunkin luokan osalta.

Laskun erittelyosion tietojen kuvaus.
Veloituksen luokka Oikeuksien kuvaus
Alustamaksut Alustamaksuja ei lasketa laskutusrajaan, ja ne veloitetaan vain säännöllisten laskutusjaksojen yhteydessä.
Shopify-palvelut Shopify-palvelumaksut on ryhmitelty luokkien perusteella (esimerkiksi Shopify Email tai Shopify Tax).
Kolmansien osapuolten sovellusten maksut Kaikkien Shopify App Storen kautta asennettujen kolmansien osapuolten sovellusten maksut. Jos haluat hallinnoida yksittäiselle kaupalle asennettuja sovelluksia, klikkaa kaupan nimen vieressä olevaa sovelluskuvaketta.

Laskutushistorian katsominen organisaatioasetuksista

Nykyisen laskutusjakson alapuolella on luettelo kaikista organisaatiosi laskuista. Jos haluat tarkastella laskun tietoja, klikkaa tarkistettavaa laskua.

Näytä arkistoidut laskut

Laskut arkistoidaan, jos jompikumpi seuraavista toteutuu:

• Kaupalla oli laskuja ennen kuin se liittyi organisaatioosi.
  • Kaupalla oli laskuja ennen kuin organisaatiosi laskutus siirrettiin organisaation asetuksiin.

Jos haluat tarkastella arkistoituja laskuja, klikkaa Näytä arkisto.

Laskuhistorian vieminen

Voit viedä organisaatiosi laskut CSV-tiedostona.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiosta Laskutus.
  3. Tee joku seuraavista:
    • Jos haluat viedä nykyisten laskujen sivun tai tiettyyn päivämääräväliin sisältyvät laskut, tee seuraavasti:
      1. Klikkaa Vie laskut.
      2. Valitse vietävien laskujen ryhmittely.
      3. Klikkaa Vie laskut.

- Voit viedä tiettyjä laskuja seuraavasti: 1. Valitse laskut, jotka haluat viedä. 2. Klikkaa Vie valitut laskut.

Kulutusraportin luominen organisaatioasetuksista

Kuluraportit-ominaisuudella voit viedä veloituksia niiden veloituspäivämäärien perusteella. Raportin sisältämiä tietoja ovat esimerkiksi kaupat, veloitusluokat ja päivämääräalue. Kuluraportin CSV-tiedosto lähetetään Shopify-tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiosta Laskutus.
  3. Klikkaa Aiemmat laskut -osiossa ... ja sitten Luo kuluraportti.
  4. Mukauta raporttia Kuluraportti-sivulla valitsemalla haluamasi kaupat, veloitusluokat ja päivämäärät.

• Hae tai valitse tiettyjä kauppoja käyttämällä Raportin tiedot -osion Kaupat-valikkoa.
    • Hae tai valitse veloitusluokkia käyttämällä Raportin tiedot -osion Veloitusluokat-valikkoa.
    • Luo kuluraportti edellisiltä 7, 30, 90 tai 365 päivältä käyttämällä Päivämääräalue-osion Kesto-valikkoa. Voit myös valita mukautetun aloitus- ja lopetuspäivän.
  5. Kun olet määrittänyt raportin, klikkaa Vie raportti.

Tietoa kuluraportista

• Laskun päivämäärä: Tämä on päivämäärä, jolloin veloitus lisättiin laskuun, verot laskettiin ja maksu käsiteltiin. Jos esimerkiksi ostit lähetystarran 14. marraskuuta mutta se sisällytettiin 28. marraskuuta päättyvään laskutusjaksoon, laskun päivämäärä on 28. marraskuuta.
  • Veloitusluokka: esimerkkejä ovat sovellus-, tilaus-, toimitus- ja tapahtumamaksut.
  • Veloituspäivämäärä: Tämä on päivämäärä, jolloin veloitus käynnistettiin. Jos esimerkiksi ostit lähetystarran 14. marraskuuta, veloituspäivämäärä on 14. marraskuuta.
  • Kaupan nimi: näyttää joko kaikkien valittujen kauppojen tai niiden tiettyjen kauppojen nimet, jotka valitsit sisällytettäväksi kuluraportin tietoihin.