Laskutusasetukset organisaation asetuksissa

Jotta voit tarkastella organisaatiosi laskutusprofiilia ja saada laskutusta koskevia sähköpostiviestejä, sinulla on oltava Näytä laskut ja asetukset, mukaan lukien maksutavat ‑käyttöoikeus. Asetusten muokkaamista varten tarvitset Maksa laskuja ja muokkaa asetuksia, mukaan lukien maksutavat ‑käyttöoikeuden.

Maksutavat

Samaa maksutapaa käytetään kaikissa organisaatiosi kaupan luomissa maksuissa. Kun lisäät organisaatioosi uuden kaupan, kaikki kyseiseen kauppaan liittyvät maksut lisätään organisaation laskuun.

Pankkitilin lisääminen tai korvaaminen

Pankkitilisi päivittämiseksi tarvitset Maksa laskuja ja muokkaa asetuksia, mukaan lukien maksutavat ‑käyttöoikeuden.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiosta Laskutus.
  3. Klikkaa Muokkaa laskutusprofiilia.
  4. Tee Maksutavat-kohdassa jokin seuraavista toimenpiteistä.

• Jos haluat lisätä uuden pankkitilin, klikkaa Lisää maksutapa.
    • Jos haluat korvata pankkitilin, klikkaa ...-painiketta ja klikkaa sitten Korvaa.
  5. Anna pankkitilin numero ja pankkitilin tunnusnumero.

6. Anna kaupan omistajan nimi ja valitse, onko tilityyppi yksityinen vai yritys.

7. Klikkaa Aloita vahvistaminen.

Seuraavien kolmen arkipäivän kuluessa Shopify tekee organisaatiosi pankkitilille kaksi pientä (alle 1 USD:n) maksua. Kun nämä maksut on tehty, sinun on vahvistettava organisaatiosi pankkitili.

Pankkitili vahvistaminen

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiosta Laskutus.
  3. Klikkaa Laskutusprofiili.
  4. Klikkaa Maksutavat-osiossa Viimeistele vahvistus.
  5. Klikkaa Viimeistele vahvistus.

Kun vahvistus on valmis, pankkitili näkyy Maksutavat-osiossa.

Näet viestin, jos vahvistus ei onnistunut. Varmista pankistasi, että tilitietosi ovat oikein, ennen kuin yrität uudelleen.

Osoite ja valuutta

Organisaatiosi osoite ja valuutta määrittyy Shopify Plus ‑sopimuksesi perusteella. Jos sinun täytyy muokata näitä tietoja, ota yhteys Shopify Plus ‑tukeen.

Verot

Jos organisaatiosi osoite sijaitsee alueella, jossa lainsäädäntö velvoittaa Shopifyn perimään veroja tilimaksuista, maksut näkyvät organisaatiosi laskussa. Jos lisäksi organisaatiosi osoite sijaitsee lainkäyttöalueella, joka mahdollistaa tai edellyttää verotunnusnumeron antamista, voit lisätä verotunnusnumerosi organisaation asetusten kohdasta Laskutus > Laskutusprofiili.