Faktureringspræferencer i Organisationsindstillinger

Hvis du vil se faktureringsprofilen og modtage faktureringsmails for din organisation, skal du have tilladelsen Se fakturaer og præferencer, herunder betalingsmetoder. Hvis du vil redigere dine præferencer, skal du have tilladelsen Se fakturaer og præferencer, herunder betalingsmetoder.

Betalingsmetoder

Der anvendes en enkelt betalingsmetode til at betale alle debiteringer, som er oprettet af en butik i din organisation. Når du føjer en ny butik til din organisation, føjes alle debiteringer, der er relateret til denne butik, til din organisationsregning.

Tilføj eller erstat en bankkonto

Hvis du vil opdatere din bankkonto, skal du have tilladelsen Betal fakturaer og rediger præferencer, herunder betalingsmetoder.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.
  3. Klik på Rediger faktureringsprofil.
  4. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende.

• Hvis du vil tilføje en ny bankkonto, skal du klikke på Tilføj betalingsmetode.
    • Hvis du vil erstatte en bankkonto, skal du klikke på knappen ... og derefter klikke på Erstat.
  5. Angiv bankkontoens nummer og registreringsnummer.

6. Angiv butiksejerens navn, og vælg, om kontotypen er Privat eller Virksomhed.

7. Klik på Begynd bekræftelse.

Inden for de næste én til tre arbejdsdage indsætter Shopify to mindre beløb på under 1 USD på din organisations bankkonto for at bekræfte dine oplysninger. Når disse indbetalinger er foretaget, skal du bekræfte din organisations bankkonto.

Bekræft en bankkonto

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.
  3. Klik på Faktureringsprofil.
  4. Klik på Fuldfør bekræftelse i afsnittet Betalingsmetoder.
  5. Klik på Fuldfør bekræftelse.

Når bekræftelsen er fuldført, er bankkontoen angivet i afsnittet Betalingsmetoder.

Der vises en besked, hvis bekræftelsen ikke lykkedes. Bekræft hos din bank, at dine kontooplysninger er korrekte, før du prøver igen.

Adresse og valuta

Din organisations adresse og valuta angives i din Shopify Plus-kontrakt. Hvis du har brug for at redigere disse oplysninger, skal du kontakte Shopify Plus Support.

Afgifter

Hvis din organisationsadresse er beliggende inden for et område, hvor Shopify ved lov kræves, at der opkræves skatter på dine kontogebyrer, vises debiteringerne på din organisations faktura. Hvis din organisations adresse er beliggende i et retsområde, der tillader eller kræver et skatte-id-nummer, kan du tilføje dit skatte-id-nummer i Organisationsindstillinger under Fakturering > Faktureringsprofil.