Sådan ser du fakturaer for din Shopify Plus-organisation i Organisationsindstillinger

Hvis du vil se fakturaer for din Shopify Plus-organisation, skal du have tilladelsen Se fakturaer og præferencer, herunder betalingsmetoder.

Se den aktuelle faktureringscyklus i Organisationsindstillinger

Du kan gennemgå din aktuelle faktureringsperiode i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.

Oplysninger, der er tilgængelige i afsnittet Nuværende faktureringscyklus

Afsnittet Nuværende faktureringscyklus på siden Fakturering indeholder følgende oplysninger.

Beskrivelse af oplysningerne i afsnittet med den nuværende faktureringsperiode.
Oplysninger Beskrivelse
Nuværende faktureringscyklus Det datointerval, der er inkluderet i den aktuelle faktureringsperiode. Debiteringer, der er påløbet i denne periode, føjes til din næste faktura.
Løbende total Den aktuelle total for alle debiteringer, der har været gældende for alle butikker i din organisation i den aktuelle faktureringsperiode.
Betalingsmetode Betalingsmetoden, der blev brugt til at betale din faktura. Følgende oplysninger vises afhængigt af din valgte betalingsmetode:
  • Bankkonto: banken og de sidste fire cifre på din konto.
  • Kreditkort: korttypen og kortets sidste fire cifre.
  • PayPal: Angiver, at PayPal bruges til betalinger og PayPal-adressen.
  • UPI (kun i Indien): Angiver, at UPI bruges til betalinger og UPI-brugernavnet.
  • Manuelle betalinger: Angiver, at betalinger foretages manuelt.
Betalingsgrænse Det beløb, der er tilbage, før din organisation opfylder faktureringsgrænsen. Hvis butikkerne i din organisation opkræves med det samme, i stedet for din sædvanlige faktureringsperiode, opkræves det samlede beløb for Løbende betaling.

Se oplysninger om faktureringscyklussen i Organisationsindstillinger

Du kan gennemgå en detaljeret oversigt over debiteringer i den aktuelle faktureringscyklus for din organisation efter kategori og efter butik.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.
  3. Klik på Se detaljer i afsnittet Nuværende faktureringsperiode.

Detaljer, der er tilgængelige i afsnittet Nuværende faktureringscyklus

Den detaljerede visning af en faktura indeholder følgende typer debiteringer. Klik på kategorien for at gennemgå hver butiks samlede debiteringer for denne kategori.

Beskrivelse af oplysningerne i afsnittet med den detaljerede faktura.
Debiteringskategori Beskrivelse
Platformsgebyrer Platformsgebyrer tæller ikke med i faktureringsgrænsen og opkræves kun i løbet af regelmæssige faktureringsperiode.
Shopify-tjenester Gebyrer for Shopify-tjenester grupperes efter kategori, f.eks. Shopify Email eller Shopify Tax.
Gebyrer for tredjepartsapp Alle gebyrer fra tredjepartsapps, der er installeret via Shopify App Store. Hvis du vil administrere de installerede apps for en bestemt butik, skal du klikke på appikonet ud for butiksnavnet.

Se faktureringshistorikken i Organisationsindstillinger

Under afsnittet Nuværende faktureringsperiode findes en liste over alle fakturaer, der er udstedt til din organisation. Klik på den faktura, du vil gennemgå, hvis du vil se oplysningerne på en faktura.

Se arkiverede fakturaer

Fakturaer arkiveres, hvis et af følgende er sande:

• En butik havde fakturaer, før den blev en del af din organisation.
  • En butik havde fakturaer, før din organisations fakturering blev overført til Organisationsindstillinger.

Klik på Se arkiv for at gennemgå arkiverede fakturaer.

Eksportér faktureringshistorik

Du kan eksportere fakturaer for din organisation som en kommasepareret værdi (CSV-fil).

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil eksportere den aktuelle side med fakturaer eller fakturaer inden for et datointerval, skal du gøre følgende:
      1. Klik på Eksportér fakturaer.
      2. Vælg den gruppe af fakturaer, du vil eksportere.
      3. Klik på Eksportér fakturaer.

- Hvis du vil eksportere specifikke fakturaer, skal du gøre følgende: 1. Vælg den faktura, du vil eksportere. 2. Klik på Eksportér valgte fakturaer.

Opret en udgiftsrapport i Organisationsindstillinger

Funktionen udgiftsrapport gør det muligt at eksportere debiteringer på baggrund af deres respektive debiteringsdato. Rapport indeholder detaljer såsom butikker, debiteringskategorier og datointerval. CSV-filen med udgiftsrapporten sendes til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Shopify-konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.
  3. I afsnittet Tidligere fakturaer skal du klikke på ... og derefter på Opret udgiftsrapport.
  4. På siden Udgiftsrapport kan du tilpasse din rapport ved at vælge specifikken butikker, debiteringskategorier og datoer.

• Benyt menuen Butikker i afsnittet Rapportoplysninger til at søge efter specifikke butikker.
    • I afsnittet Rapportoplysninger skal du vælge menuen Debiteringskategorier for at søge efter eller vælge debiteringskategorier.
    • I afsnittet Datointerval kan du bruge menuen Varighed til at oprette en udgiftsrapport for de seneste 7, 30, 90 eller 365 dage. Du kan også vælge en tilpasset start- og slutdato.
  5. Når du har oprettet din rapport, skal du klikke på Eksporter rapporten.

Forstå din udgiftsrapport

• Fakturadato: Det er den dato, hvor debiteringen blev føjet til en faktura, skatter blev beregnet, og betalingen blev behandlet. Et eksempel: Hvis du købet en fragtlabel den 14. november, men den indgik i en faktureringscyklus, der endte den 28. november, er fakturadatoen den 28. november.
  • Debiteringskategori: Eksempler omfater app, abonnement, forsendelse og transaktionsgebyrer.
  • Debiteringsdato: Det er den dato, hvor debiteringen blev påbegyndt. Et eksempel: Hvis du købte en fragtlabel den 14. november, er debiteringsdatoen den 14. november.
  • Butiksnavn: Viser navnene på enten alle valgte butikker eller specifikke butikker, som du vælger at indarbejde i oplysningerne i din udgiftsrapport.