Preferanser for fakturering i organisasjonsinnstillingene

For å se faktureringsprofilen og motta faktura-e-poster for organisasjonen, må du ha tillatelsen Se fakturaer og innstillinger, inkludert betalingsmåter. For å redigere preferansene, må du ha tillatelsen Betale fakturaer og redigere preferanser, inkludert betalingsmåter.

Betalingsmetoder

Den samme betalingsmåten brukes til å betale for alle belastninger som opprettes av alle butikker i organisasjonen. Når du legger til en ny butikk i organisasjonen legges alle belastninger knyttet til denne butikken til på organisasjonens faktura.

Legg til eller erstatt en bankkonto

For å oppdatere bankkonto må du ha tillatelsen Betale fakturaer og redigere preferanser, inkludert betalingsmåter.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Fakturering i seksjonen Organisasjon.
  3. Klikk på Rediger faktureringsprofil.
  4. Gjør en av følgende i seksjonen Betalingsmåter.

• For å legge til en ny bankkonto klikker du på Legg til betalingsmåte.
    • For å erstatte en bankkonto klikker du på knappen , og klikker deretter på Erstatt.
  5. Oppgi kontonummer og rutingnummer for bankkontoen.

6. Angi butikkeierens navn, og velg hvorvidt kontotypen er Privat eller Bedrift.

7. Klikk på Start bekreftelse.

I løpet av de neste én til tre virkedagene overfører Shopify to mindre beløp på mindre enn 1 USD til organisasjonens bankkonto for å bekrefte opplysningene. Når disse overføringene er gjort må du bekrefte organisasjonens bankkonto.

Bekreft en bankkonto

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Fakturering i seksjonen Organisasjon.
  3. Klikk på Faktureringsprofil.
  4. I Betalingsmåter-seksjonen klikker du på Fullfør bekreftelse.
  5. Klikk på Fullfør bekreftelse.

Når bekreftelsen er fullført vil bankkontoen være oppført i seksjonen Betalingsmåter.

Du ser en melding hvis bekreftelsen mislyktes. Kontroller at kontoopplysningene stemmer før du prøver på nytt.

Adresse og valuta

Organisasjonens adresse og valuta spesifiseres av Shopify Plus-kontrakten din. Hvis du har behov for å redigere denne informasjonen må du kontakte Shopify Plus Support.

Skatter

Hvis organisasjonsadressen er i et område der Shopify ved lov er pålagt å belaste avgifter på kontobelastninger, vil disse belastningene fremkomme på organisasjonens faktura. Hvis organisasjonsadressen din i tillegg er lokalisert i en jurisdiksjon som tillater eller krever at det oppgis et skatte-ID-nummer, kan du legge til skatte-ID-nummeret i organisasjonsinnstillingene, under Fakturering > Faktureringsprofil.