Pakettien määrittäminen

Voit lisätä paketteja Shopify Adminin Lähetys ja toimitus -asetuksissa helpottamaan valintaa Shopify-lähetystarroja ostaessasi. Voit myös valita kaupan oletuspaketin, jota käytetään toimitushinnan laskemiseen kassalla, kun käytetään painoon perustuvia tai kuljetuspalvelun laskemia hintoja.

Kun ostat lähetystarroja, sinulle esivalitaan kaupan oletuspaketti, jos ehdotettua pakettia ei ole saatavilla.

Mukautetun paketin lisääminen

Voit lisätä mukautetun paketin mukautetuilla mitoilla ja painolla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. klikkaa Tallennetut paketit ‑osassa Lisää paketti.

3. Anna Paketin nimi -kentässä paketillesi nimi.

4. Valitse pakkaustyyppisi Pakkaustyyppi-osiossa.

5. Lisää paketin mitat ja paino.

6. Valinnainen: Jos haluat vaihtaa kaupan oletuspaketin tähän pakettiin, valitse Käytä tätä pakettia hintojen laskemiseen kassalla.

7. Klikkaa Lisää paketti.

Lisää kuljetuspalvelun paketti

Voit lisätä USPS:n, UPS:n tai Sendlen kuljetuspalvelun paketin. Kuljetuspalvelujen pakettien mitat ovat ennalta määritetty. Lue lisää kuljetuspalvelujen paketeista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. klikkaa Tallennetut paketit ‑osassa Lisää paketti.

3. Klikkaa Kuljetuspalvelun paketti.

4. Valitse USPS-paketti, UPS-paketti tai Sendle-paketti.

5. Valitse paketin tyyppi.

6. Valinnainen: Jos haluat vaihtaa kaupan oletuspaketin tähän pakettiin, valitse Käytä tätä pakettia hintojen laskemiseen kassalla.

7. Klikkaa Lisää paketti.

Kaupan oletuspaketin hallinta

Lähetys ja toimitus -asetuksissa toimitushinnan kassalla laskemiseen käytettävä paketti merkitään seuraavalla tekstillä: Tätä pakettia käytetään toimituskulujen laskemiseen kassalla. Tätä pakettia käytetään asiakkaalta kassalla veloitettavan toimitusmaksun määrittämiseen, kun käytetään painoon perustuvia tai kuljetuspalvelun laskemia toimitushintoja.

Jos käytät painoon perustuvia hintoja, paketin paino lisätään lähetettävien tuotteiden painoon sen määrittämiseksi, mikä painoon perustuva toimitushinta asiakkaalta veloitetaan.

Kuljetuspalvelun ilmoittamat laatikkomitat saattavat tarkoittaa pakkauksen sisämittoja. On tärkeää mitata ja käyttää laatikoiden ulkomittoja pakkaustyyppejä luotaessa, koska ulkomittoja käytetään toimitushintojen laskemiseen.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on käytössä 0,1825 kg:n oletuspaketti ja seuraavat painoon perustuvat toimituskulut:

• 0–4,99 kg = 3 USD:n toimituskulu
  • 5–9,99 kg = 5 USD:n toimituskulu
  • 10–19,99 kg = 10 USD:n toimituskulu

Oletetaan, että asiakas ostaa tuotteita, jotka painavat yhteensä 4,9 kg. Kun asiakas siirtyy kassalle, tuotteiden painoon lisätään oletuspaketin paino eli 0,1825 kg. Koska tuotteiden ja oletuspaketin yhteenlaskettu paino on 5,0825 kg, asiakkaalta veloitettaisiin 5 USD:n toimituskulu 3 USD:n sijasta.

Kaupan oletuspaketin vaihtaminen

Vain yksi paketti voidaan valita toimitushintojen laskemiseen kassalla. Jos kauppaasi on lisätty vain yksi paketti, sitä käytetään toimitushintojen laskemiseen. Kun lisäät uuden paketin, voit valita, käytetäänkö sitä hintojen laskemiseen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Tallennetut paketit -osiossa Muokkaa sen paketin vierestä, jota haluat käyttää toimituskulujen laskemiseen kassalla.

3. Valitse Käytä tätä pakettia hintojen laskemiseen kassalla.

4. Valinnainen: Tee tarvittavat säädöt paketin tyyppiin, kokoon tai painoon.

5. Klikkaa Tallenna.

Ehdotetut paketit

Kun ostat Shopify Shipping -lähetystarroja, ehdotettu paketti saatetaan valita automaattisesti. Tämä ehdotettu paketti perustuu pakettiin, jonka olet valinnut samankaltaisille tilauksille aiemmin. Ehdotettu paketti on saatavilla muihin tilauksiin, kun olet ostanut lisää Shopify Shipping -lähetystarroja.

Paketin muokkaaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Tallennetut paketit -osiossa Muokkaa muokattavan paketin vierestä.

3. Tee tarvittavat muutokset paketin tyyppiin, kokoon tai painoon ja klikkaa sitten Tallenna.

Paketin poistaminen

Jos et enää tarvitse pakettia toimitusasetuksissasi, voit poistaa sen. Et voi poistaa pakettia, jota käytetään toimitushintojen laskemiseen kassalla. Jos haluat poistaa sen, sinun on tehtävä jostain toisesta paketista paketti, jonka perusteella hinnat lasketaan.

Paketti, jota käytetään hinnan laskemiseen kassalla, on osoitettu seuraavalla tekstillä: Tätä pakettia käytetään toimituskulujen laskemiseen kassalla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Tallennetut paketit -osiossa Muokkaa poistettavan paketin vierestä.

3. Klikkaa Poista paketti ja valitse sitten Poista.