Usein kysyttyä yhteistyökumppaniohjelmamme sopimuksen päivityksistä – elokuu 2023

Shopify lähetti torstaina 27.7.2023 yhteenvedon yhteistyökumppaniohjelmamme sopimuksen ("PPA") ja API-lisenssien ja käyttöehtojen tulevista päivityksistä. Nämä päivitykset astuu voimaan maanantaina 28.8.2023, ja niihin sisältyy muutoksia, jotka selventävät yhteistyökumppanin vastuuta synkronoida tilaustiedot, kun minkä tahansa tyyppiset tiedot on poistettu Shopifysta tilauksen mahdollistamiseksi, sekä muita tärkeitä päivityksiä.

Seuraavassa on esitetty joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä näistä muutoksista ja siitä, miten ne vaikuttavat yhteistyökumppaneiden ja kehittäjien toimintaan.

Miksi Shopify ottaa käyttöön uudet ehdot?

Päivitämme yhteistyökumppaniohjelmamme sopimusta ja API-lisenssiämme ja käyttöehtojamme, jotta voimme tukea Shopify-yhteistyökumppanien ja kehittäjien kasvua säilyttäen samalla alustallamme tarjolla olevien tuotteiden ja palveluiden turvallisuuden ja eheyden.

Tilaustietojen synkronointia koskevat yhteistyökumppanin toiminnan vaatimukset

Milloin minun täytyy synkronoida tilaustiedot takaisin Shopify-ylläpitäjään?

Sovellusten, jotka synkronoivat tietoja pois Shopifysta mahdollistaakseen tilauksen toiselta alustalta tai markkinapaikalta, tulee synkronoida kaikki tarvittavat tilaustiedot ja tilaukseen liittyvät asiakastiedot, kuten API-lisenssin ja käyttöehtojen kohdassa 2.2.23 on mainittu.

Jos sovelluksesi siirtää tietoja toiseen alustaan, mutta ei tilaustapahtuman mahdollistamiseksi, tilaustietojen synkronointi takaisin Shopify Adminiin ei ole tarpeen. Selvyyden vuoksi tämä koskee sovelluksia, jotka jakelevat tilauksen mutta eivät mahdollista itse tilaustapahtumaa.

Mitä API:a minun täytyy käyttää tilaustietojen synkronoimiseen?

Sinun on synkronoitava tilauksen ja ostajan tiedot Orders API:n avulla. Muihin resursseihin keskittyvät muunnokset voivat vaikuttaa myös Tilausresurssiin; tarkista kaikki esiintymät, joissa sovelluksesi on vuorovaikutuksessa tilausten kanssa, jotta voit varmistaa, että asianmukaiset tiedot synkronoidaan automaattisesti Shopify-sovellukseen.

Tarvitsenko kauppiaan suostumuksen, jotta nämä tiedot voidaan synkronoida takaisin Shopifyihin?

Kyllä, yhteistyökumppanien on hankittava pätevä suostumus, ennen kuin siirtävät riippumattomasti kerättyjä kauppiastietoja Shopifylle.

Avainsanakampanjojen vaatimukset

Milloin minun täytyy lisätä "Shopify" negatiiviseksi avainsanaksi?

Joissakin tapauksissa mainoskampanjat, joissa käytetään hakusanamainosten avainsanoja tai joita mainostetaan hakukoneen kautta, saattavat sisältää lauseita, jotka aiheuttavat sen, että olet rikkomassa Shopifyn Shopify-tavaramerkin sisältävien hakusanamainosten kieltoa. Tällaisissa tapauksissa sinun on lisättävä "Shopify" negatiiviseksi tai rajoitetuksi avainsanaksi, jotta voit noudattaa yhteistyökumppaniohjelman sopimusta.

Milloin voin käyttää Shopify-tavaramerkkejä mainonnassa?

Voit käyttää Shopify-tavaramerkkejä mainonnassa, jos olet saanut Shopifylta etukäteen kirjallisen luvan jokaiseen käyttöön.

Tilin luotettavuus ja varmennusvaatimukset

Minulla on henkilöstötilejä, joissa ei ole virallisia nimiä. Mitä minun pitäisi tehdä?

Muuta Shopify-tilisi etu- ja sukunimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Partner Dashboardiin.
  2. Klikkaa navigointipalkissa käyttäjätunnustasi ja tilisi kuvaa.
  3. Valitse Profiilisi.
  4. Päivitä etu- ja sukunimi vastaamaan oikeaa virallista nimeäsi.
  5. Klikkaa Tallenna.

Miksi minun täytyy ottaa monivaiheinen todennus käyttöön identiteettitileilläni?

Monivaiheinen todennus tarjoaa turvallisen kirjautumisprosessin ja lisävarmennuksen silloin, kun joku muu kuin sinä yrittää kirjautua Shopify Adminiisi tiliäsi käyttäen.Shopify suosittelee, että otat tililläsi käyttöön monivaiheisen todennuksen noudattaaksesi turvallisuuteen liittyvää parasta käytäntöä.

Yksityisten sovellusten poistaminen

Minulla oli ennen yksityisiä sovelluksia. Vaikuttaako tämä muutos minuun?

Kaikki aiemmin yksityisenä sovelluksena luodut sovellukset muutettiin automaattisesti mukautetuiksi sovelluksiksi Shopify-ylläpitäjässä 19.1.2023. Tämä muutos ei vaikuta sovelluksesi toimintaan, eikä lisätoimia tarvita.