Usein kysyttyjä kysymyksiä yhteistyökumppani­ohjelmamme sopimuksen päivityksistä

Shopify lähetti 30. kesäkuuta 2021 sähköpostitse ilmoituksen yhteistyökumppani­ohjelmamme sopimuksen (Partner Program Agreement "PPA") uusista päivityksistä. Muutokset vaikuttavat siihen, miten Shopify-yhteistyökumppanit ja kehittäjät ovat vuorovaikutuksessa Shopify-alustan kanssa ja miten he tarjoavat tuotteita tai palveluita kauppiaille.

Nämä päivitetyt ehdot astuvat voimaan 1. elokuuta 2021.

Seuraavassa on esitetty joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä näistä muutoksista ja siitä, miten ne vaikuttavat kumppaneiden ja kehittäjien toimintaan.

Miksi Shopify ottaa käyttöön uudet yhteistyökumppani­ohjelman sopimuksen ehdot?

Päivitämme yhteistyökumppani­ohjelmamme sopimusta uusilla ehdoilla tukeaksemme Shopify-yhteistyökumppanien ja kehittäjien kasvua säilyttäen samalla Shopify-alustalla tarjolla olevien tuotteiden ja palveluiden turvallisuuden ja eheyden.

Miksi Shopify App Storen uusi tulojakomalli otettiin käyttöön? Mistä saan lisätietoja?

Shopify App Storen uutta liiketoimintamallia koskevat tiedot löytyvät Shopify App Store -kehittäjien tulojakoa koskevista päivityksistä.

Milloin Shopify avaa Theme Storen uusille lisäyksille? Miten voin lähettää teeman tarkistettavaksi?

Shopify Theme Store avautuu uusille lisäyksille 15. heinäkuuta 2021. Yhteistyökumppanit voivat lähettää teemoja Theme Storeen tarkistettavaksi oman Partner Dashboardinsa kautta. Varmista, että tutustut Shopifyn Theme Store -kaupan vaatimuksiin, ennen kuin lähetät teeman.

Miksi Shopify Theme Storen listaukseen hyväksyttyjä teemoja voidaan myydä Shopify-kauppiaille vain Shopify Theme Storen kautta?

Jotta kauppiaat pysyvät päivityspolulla ja jotta voimme varmistaa korkean laadun, 1. elokuuta 2021 alkaen mitään Shopify Theme Store -kaupassa myytäviä teemoja, ei voi myydä missään muualla. Tämä koskee myös teemojen markkinapaikkoja ja henkilökohtaisia verkkosivustoja. Voit vapaasti mainostaa ja markkinoida teemaa omalla sivustollasi, mutta Theme Storessa myynnissä olevan teeman ostotapahtuma on aina suoritettava Theme Storen kautta.

Ottaako Shopify Theme Store käyttöön uuden tulojakomallin?

Kyllä. Shopify Theme Store päivittää tulojakomallinsa 15. syyskuuta 2021. Tarkempia tietoja kerrotaan tulevina viikkoina, ja saat lisätietoja julkaisuilmoituksen tiivistelmästä.

Mikä on Payments Platform? Miten saan sen käyttöön? Miten kehitän maksusovelluksen?

Saat lisätietoja Payments Platform -alustasta tutustumalla maksusovellusten yleiskatsaukseen ja kehittäjien ohjeisiin.

Mitä eroa on Payments Platformilla ja HPSDK:lla?

Payments Platform tarjoaa vankemman maksuinfrastruktuurin vanhaan HPSDK:hon verrattuna. Payments Platform -alustan avulla yhteistyökumppanit voivat luoda maksuratkaisun, joka on optimoitu toimimaan Shopifyn uusimman kassateknologiapinon kanssa.

Mitä ovat uudet Yhdysvaltain talouspakotteita koskevat kehittäjävaatimukset?

Shopify on päivittänyt yhteistyökumppani­ohjelman sopimusta niin, että sovelluskehittäjien edellytetään todistavan Shopifylle, ettei heihin kohdistu Yhdysvaltain talouspakotteita ja että heidän sovellustensa toimitus, myynti, lataaminen, siirtäminen vieminen ja/tai uudelleen vieminen ei yleisesti edellytä Yhdysvaltain lupaa tai muiden vientivalvontamääräysten nojalla annettua lisenssiä ja että jokaisen sovelluksen vientisäännöstelyluokitusnumero (ECCN) on EAR99, tai muussa tapauksessa heidän on toimitettava Shopifylle eri ECCN-numero. Lisätietoja ECCN:n raportoimisesta sovelluksellesi.

Mikä on vientisäännöstelyluokitusnumero (ECCN)?

Vientisäännöstelyluokitusnumero luokittelee tuotteet tuotteen tyypin mukaan. Jos sovelluksen kehittäjä on epävarma sovelluksen vientisäännöstelyluokitusnumerosta tai jos sovellus on osa salausohjelmistoa, hänen täytyy hankkia asiantuntija-apua tai tutustua Yhdysvaltain kauppaministeriön Teollisuus- ja turvallisuusviraston (Bureau of Industry and Security) verkkosivustoon.

Miten toimitan Shopifylle vientisäännöstelyluokitusnumeron (ECCN) sovellustani varten?

1. elokuuta 2021 Partner Dashboardin sovellusasennussivulla otetaan käyttöön uusi kenttä, jossa voit hallinnoida ECCN-numeroasi. Saat tarkempia tietoja ennen 1. elokuuta 2021.

Mitä tapahtuu, jos sovellus tai yhteistyökumppani ei toimi 1. elokuuta 2021 käyttöön otettujen uusien ehtojen mukaisesti?

Shopifyn yhteistyökumppanien hallintaan keskittyvä tiimi kohdistaa toimia niitä yhteistyökumppaneita kohtaan, jotka eivät noudata ehtoja.