Instagram Shopping

Du kan selge produktene dine på Instagram ved å bruke Instagram Shopping-funksjonen i Facebook-kanalen. Instagram Shopping oppretter en butikk på Instagram-profilen din, og lar deg tagge produktene dine i innlegg og historier. Kundene kan velge Vis butikk på Instagram-profilen din for å vise alle produktene dine på Instagram. Kundene kan også klikke på innlegg for å se et tagget produkt, og deretter velge Vis på nettsted for å gjøre et kjøp i nettbutikken.

Hvis en kunde klikker på et produkt oppført på Instagram for å se det og gjøre et kjøp, vil bestillingen være oppført som henvist fra Instagram.

For å bruke Instagram Shopping-funksjonen må du være lokalisert i et land eller en region som støttes av Instagram, og produktene dine må oppfylle produktkravene for salg på Facebook-kanalen.