Krav for Facebook og Instagram av Meta

For å installere Facebook og Instagram av Meta må du ha en Facebook-konto og en nettbutikk. Hvis du ikke har en Facebook-konto når du installerer Facebook og Instagram av Meta i Shopify-administrator blir du bedt om å registrere deg.

Du må kanskje endre butikkens innstillinger før du kan legge til en salgskanal på grunn av spesifikke kvalifikasjonskrav.

Hvis butikken din ikke er kvalifisert for en salgskanal, vil kanalen vises som utilgjengelig i Shopify-administratoren. Klikk du kan ikke legge til denne kanalen for å se hvorfor butikken ikke er kvalifisert.

Betale på Instagram og Facebook

• Shopify bestemmer omsetningsavgiften for produkter du selger på Instagram basert på skatteregistreringsnummeret du oppgir. Hvis bedriften din er registrert, må du oppgi et gyldig statlig skatteregistreringsnummer for hver stat der du drifter en fysisk lokalisasjon. Du kan bruke personnummeret ditt (SSN) som skatteregistreringsnummer.
  • Når du konfigurer fraktinformasjon må du angi et standard leveringsalternativ i Fraktinnstillinger i Shopify-administrator. Du kan også konfigurere flere fraktalternativer, som hurtigfrakt.
  • Facebook-kontoen din må kobles til en bankkonto slik at du kan motta innbetaling for bestillinger lagt inn på Facebook og Instagram. I Shopify-administrator klikker du Innstillinger > Betalinger, og deretter klikker du Gå til Facebook for å angi eller redigere bankkontoinformasjonen på Facebook. Finn ut mer om å legge til bankinformasjon i Facebook fra Facebooks Hjelpesenter.
  • Du må legge til returpolicy for bestillinger som er lagt inn på Facebook og Instagram.
  • Det kan ta opptil 48 timer å bli godkjent av Facebook etter at konfigurasjonen er fullført.
  • Bestillinger lagt inn på Facebook og Instagram må innfris innen 30 dager.
  • Du må gi kundene et sporingsnummer for leveransene.
  • Returbetingelsene må tillate at kundene returnerer varer i minimum 30 dager.
  • Betaling på Facebook og Instagram er et Meta-produkt. Kravene for å bruke denne betalingsmåten bestemmes derfor av Meta.
  • Produkter som selges på Facebook og Instagram må følge Facebooks handelsvilkår.
  • Produkter som selges på Facebook og Instagram må følge vilkår for bruk av Shopify Payments.

Finn ut mer i Betalingsmetoder for Facebook and Instagram by Meta.

Facebook Shop

For å være kvalifisert til å føre opp produkter på Facebook med Facebook Shop-funksjonen i Facebook og Instagram av Meta må du oppfylle noen krav: