Krav for Instagram Shopping

For å bruke Instagram Shopping må du oppfylle følgende krav:

Produktkrav

Ved salg av produkter på Instagram må man følge Facebooks retningslinjer for handel.

Gjør om en Instagram-profil til en forretningsprofil

Steg:

1. Åpne profilen din på Instagram. Gå deretter til innstillinger.
  2. Trykk Bytt til forretningsprofil, og følg stegene for å koble Instagram til Facebooks forretningsside. Sørg for at du kobler til den samme Facebook-siden du la til Shopify.

Finn ut mer om hvordan du gjør om en Instagram-profil til en forretningsprofil i Facebook brukerstøtte.

Sett opp Facebook Shop

Før du setter opp Instagram Shopping-kanalen må du sørge for at du har en Facebook Shop-side, og at du har lagt til produkter i Facebook-katalogen. Hvis du ikke allerede selger på Facebook, kan du konfigurere Facebook Shop og gjøre produkter tilgjengelig for kanalen for å opprette en produktkatalog på Facebook. Hvis du har publisert produkter til Facebook med Facebook Shop, oppfyller du dette kravet.