Je winkelbeleid en andere juridische informatie weergeven

Merchants die in Japan verkopen, voegen vaak pagina's toe om het juridische beleid van hun winkel weer te geven en voegen vervolgens links naar die pagina's toe aan het voettekstmenu van hun winkel.

Je moet je eigen winkelbeleid maken. Neem contact op met een juridisch expert voor hulp.

Winkelbeleid toevoegen om juridische informatie weer te geven

Je kunt pagina's maken voor de volgende soorten winkelbeleid in het Shopify-beheercentrum:

• Wettelijke kennisgeving (特定商取引法に基づく表記)
  • Algemene voorwaarden
  • Verkoopvoorwaarden

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Juridisch.

2. Voer je winkelbeleid in.

3. Klik op Opslaan.

Wanneer je je verschillende soorten winkelbeleid toevoegt, wordt in de voettekst van je betaalpagina's automatisch een link naar het beleid geplaatst.

Aangepaste pagina's toevoegen om juridische informatie weer te geven

Als je winkelbeleid toevoegt, wordt er automatisch een link toegevoegd aan je betaalpagina's die daar naartoe leidt. Als je echter nieuwe pagina's maakt voor je juridische beleid en deze koppelt aan je voettekst, zorg er dan voor dat klanten het juridische beleid op elke pagina van je online winkel kunnen bekijken.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Online winkel > Pagina's.

2. Klik op Pagina toevoegen.

3. Voer een Titel het tekstvak in. Plak je juridische beleid in het meegeleverde tekstvak Inhoud.

4. Klik op Opslaan.

Na het maken van je juridische beleid en nadat je daarvoor nieuwe pagina's hebt gemaakt, voegen veel winkeleigenaren links naar hun juridische beleid toe in de voettekst van hun online winkel. Hierdoor kunnen klanten buiten je betaalpagina's het juridische beleid bekijken.

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Online winkel > Navigatie.

2. Klik op de pagina Navigatie op je voettekstmenu.

3. Klik op Menu-item toevoegen.

4. Voer de titel van je pagina met juridisch beleid in.

5. Klik op het veld Link en selecteer vervolgens Pagina's.

6. Selecteer de pagina waarop je juridisch beleid zich bevindt.

7. Klik op Menu opslaan.