Uw winkelbeleid en andere juridische informatie weergeven

Handelaars die in Japan verkopen, voegen vaak pagina's toe om het juridische beleid van hun winkel weer te geven en voegen vervolgens links naar die pagina's toe aan het voettekstmenu van hun winkel.

U moet uw eigen winkelbeleid maken. Neem contact op met een juridisch expert voor hulp.

Winkelbeleid toevoegen om juridische informatie weer te geven

U kunt pagina's maken voor de volgende soorten winkelbeleid in de Shopify-beheerder:

• Juridische informatie (特定商取引法に基づく表記)
  • Algemene voorwaarden
  • Verkoopvoorwaarden

Stappen:

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Juridisch.

2. Voer uw winkelbeleid in.

3. Klik op Opslaan.

Wanneer u uw verschillende soorten winkelbeleid toevoegt, wordt in de voettekst van uw betaalpagina's automatisch een link naar het beleid geplaatst.

Aangepaste pagina's toevoegen om juridische informatie weer te geven

Als u winkelbeleid toevoegt, wordt er automatisch een link toegevoegd aan uw betalingspagina's die daar naartoe leidt. Als u echter nieuwe pagina's maakt voor uw juridische beleid en deze koppelt aan uw voettekst, zorg er dan voor dat klanten het juridische beleid op elke pagina van uw online winkel kunnen bekijken.

Stappen:

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Online winkel > Pagina's.

2. Klik op Pagina toevoegen.

3. Voer een Titel het tekstvak in. Plak uw juridische beleid in het meegeleverde tekstvak Inhoud.

4. Klik op Opslaan.

Na het maken van uw juridische beleid en nadat u daarvoor nieuwe pagina's hebt gemaakt, voegen veel winkeleigenaren links naar hun juridische beleid toe in de voettekst van hun online winkel. Hierdoor kunnen klanten buiten uw betalingspagina's het juridische beleid bekijken.

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Online winkel > Navigatie.

2. Klik op de pagina Navigatie op uw voettekstmenu.

3. Klik op Menu-item toevoegen.

4. Voer de titel van uw pagina met juridisch beleid in.

5. Klik op het veld Link en selecteer vervolgens Pagina's.

6. Selecteer de pagina waarop uw juridisch beleid zich bevindt.

7. Klik op Menu opslaan.