Kaupan käytäntöjen ja muiden oikeudellisten tietojen näyttäminen

Japanissa myyvät kauppiaat lisäävät usein sivuja, joissa he esittelevät kaupan oikeudelliset käytännöt ja lisäävät näille sivuille vievän linkin kaupan alatunnisteen valikkoon.

Sinun täytyy luoda kauppaan omat käytännöt. Saat apua ottamalla yhteyttä paikalliseen lakiasiantuntijaan.

Kaupan käytäntöjen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämiseksi

Voit luoda Shopify Adminiin sivuja seuraavia kaupan käytäntöjä varten:

• Oikeudellinen huomautus (特定商取引法に基づく表記)
  • Käyttöehdot
  • Myyntiehdot

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Käytännöt.

2. Kirjoita kauppasi käytännöt.

3. Klikkaa Tallenna.

Kun lisäät kaupan käytännöt, ne liitetään automaattisesti kassasivujen alatunnisteeseen.

Mukautettujen sivujen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämistä varten

Kaupan käytäntöjen lisääminen luo automaattisesti niihin vievän linkin kassasivulle. Omien sivujen luominen oikeuskäytäntöjä varten ja niiden linkittäminen sivun alatunnisteeseen takaa kuitenkin, että asiakkaat voivat tarkastella oikeuskäytäntöjä kaikilla verkkokaupan sivuilla.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Online Store.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Valitse klikkaamalla Sivut.

5. Klikkaa Lisää sivu.

6. Kirjoita tekstikenttään otsikko. Liitä oikeuskäytännöt Sisältö-tekstikenttään.

7. Klikkaa Tallenna.

Kun kaupan oikeudelliset käytännöt on luotu ja niitä varten on tehty uusia sivuja, monet kaupan omistajat lisäävät verkkokaupan alatunnisteeseen linkin oikeudellisiin käytäntöihin. Näin asiakkaat voivat tarkastella oikeudellisia käytäntöjä myös kassasivujen ulkopuolella.

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Online Store.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Navigointi.

5. klikkaa Navigointi-sivulla alatunnistevalikkoa.

6. Klikkaa Lisää valikkokohta.

7. Kirjoita oikeudellisten käytäntöjen sivun nimi.

8. Klikkaa Linkki-kenttää ja valitse sitten Sivut.

9. Valitse sivu, jolla oikeuskäytännöt sijaitsevat.

10. Klikkaa Tallenna valikko.