Toimitus Japanissa

Voit käyttää kolmansien osapuolten sovelluksia tilausten jakeluun ja toimitukseen Japanissa toimivia kuljetuspalveluita käyttäen. Voit antaa ja avata kolmansien osapuolten sovellukset suoraan Lähetys ja toimitus ‑asetusten sivulta ja Lähetystarrat-sivulta.

Tutustu ennen kolmansien osapuolten sovellusten käyttämistä siihen, miten toimitus toimii ja miten voit määrittää ja hallinnoida lähetys- ja toimitusasetuksia Shopify Adminissa.

Kolmannen osapuolen sovellukset

Kolmannen osapuolen sovellukset, kuten Plus Shipping, voidaan integroida Shopify adminiin, ja niiden avulla voit muodostaa yhteyden paikallisiin kuljetuspalveluihin, kuten Japan Postiin, Sagawa Expressiin ja Yamato Transportiin. Sovelluksesta ja sen ominaisuuksista riippuen voit tehdä seuraavat toimenpiteet:

• hallinnoida toimitustilejäsi
  • luoda lähetystarroja kotimaisille ja kansainvälisille tilauksille yksitellen ja joukkotoimintona
  • jakaa seurantanumerot asiakkaille
  • käyttää paikallisia kuljetuspalveluita, joita asiakkaasi käyttävät
  • seurata tilauksen tilaa automaattisesti

Sovelluksen asentaminen toimitusasetusten sivulta

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
  2. Klikkaa Lähetyssovellukset-osiossa Asenna asennettavan lähetyssovelluksen vierestä.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Sovelluksen asentaminen lähetystarrojen sivulta

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tilaukset > Lähetystarrat.
  2. Klikkaa Toimitus Japanissa ‑osiosta Asenna asennettavan lähetyssovelluksen vierestä.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.