Vis butikkens retningslinjer og annen juridisk informasjon

Forhandlere som selger i Japan, legger ofte til sider for å vise butikkens juridiske retningslinjer, og legger deretter til koblinger til disse sidene i butikkens meny i bunnteksten.

Du må opprette dine egne retningslinjer for butikken. Kontakt en lokal juridisk ekspert for hjelp.

Legg til butikkforsikringer for å vise juridisk informasjon

Du kan opprette sider for følgende butikkforsikringer i Shopify administrator:

• Juridisk merknad (特定商取引法に基づく表記)
  • Vilkår for bruk
  • Salgsvilkår

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Retningslinjer fra Shopify-administrator.

2. Angi retningslinjer for butikken din.

3. Klikk på Lagre.

Når du legger til retningslinjer for butikker, blir de automatisk koblet til bunnteksten i betalingssidene.

Legg til egendefinerte sider for å vise juridisk informasjon

Å legge til butikkens retningslinjer legger automatisk til en kobling til dem på betalingssiden. Hvis du imidlertid oppretter nye sider for juridiske retningslinjer og kobler dem til bunnteksten, sikrer du at kundene kan se juridiske retningslinjer på hvilken som helst side i nettbutikken.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Online Store fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk Sider.

5. Trykk på Legg til side.

6. Angi en Tittel for tekstboksen. Lim inn de juridiske retningslinjene dine i Innhold-tekstboksen.

7. Klikk på Lagre.

Når du har opprettet juridiske retningslinjer og opprettet nye sider for dem, legger mange butikkeiere til koblinger til de juridiske retningslinjene i bunnteksten til nettbutikken. Dette gir kundene muligheten til å se juridiske retningslinjene utenfor betalingssiden.

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Online Store fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk Navigasjon.

5. Navigasjon-siden klikker du på menyen i bunnteksten.

6. Trykk på Legg til menyelement.

7. Angi tittelen på siden for juridiske retningslinjer.

8. Klikk på Kobling-feltet og velg deretter Sider.

9. Velg siden som de juridiske retningslinjene er på.

10. Klikk på Lagre meny.