Productiviteitstools voor uw Shopify-beheerder

Het gedeelte Productiviteitstools is bedoeld om u manieren te leren om een aantal vaak voorkomende Shopify-beheertaken te versnellen, zodat u uw bestellingen goed kunt volgen. Dit zijn enkele van de beschikbare tools en sneltoetsen:

• CSV-bestanden

Gebruik CSV-bestanden om grote gegevenssets naar en van uw Shopify-winkel te importeren en exporteren.

• RTF-editor

Gebruik de RTF-editor om producten, collecties, pagina's en blogberichten te bewerken.

• Bulkacties

Vervul een groot aantal bestellingen tegelijkertijd, verwijder meerdere bestanden om ruimte vrij te maken, en meer.

• Bulkbewerkingen

Bewerk meerdere artikelen tegelijk om de prijs, producttitel, leverancier of allerlei andere eigenschappen te wijzigen.

• Beeldbewerking

Gebruik afbeeldingseditors om afbeeldingen die u uploadt naar Shopify te bewerken en een ander formaat te geven.

• Toekomstige publicatie

Plan producten, collecties, blogberichten en pagina's voor publicatie op een later tijdstip.

• Sneltoetsen toetsenbord

Navigeer door de Shopify-beheerder zonder uw muis te gebruiken.

• Gratis hulpmiddelen

Gebruik een van deze gratis tools om uw winkel beter te laten functioneren.

• Tags

Gebruik tags om producten, overdrachten, klanten, bestellingen, conceptbestellingen en blogberichten te labelen.

• Tijdlijn

Verzend berichten en voeg opmerkingen toe over bestellingen, conceptbestellingen, klanten en overdrachten zonder de pagina te verlaten.

• Zoeken als beheerder

Gebruik de optie om te zoeken als beheerder om specifieke bestellingen, producten of klanten in Shopify te vinden.