Onlinewinkelpop-up

Met de onlinewinkelpop-up kun je een zwevende knop toevoegen aan je webshop en nieuwe makers aantrekken met wie je wilt werken.

De pop-up voor webshops activeren

Je kunt een pop-up aan je webshop toevoegen waar makers toegang krijgen tot je Collabs:

1. Klik in het Shopify Collabs-dashboard op Profiel bewerken in de sectie Overzicht.
  2. Klik in de sectie Zichtbaarheid profiel op Pop-up van webshop.
  3. Optioneel: Bewerk het standaardbericht, de positie en de kleur van de pop-up die in je webshop wordt weergegeven.
  4. Klik op Activeren.

De pop-up van webshops deactiveren

Je kunt de pop-up van je webshop bij de instellingen van je Collabs-profiel verwijderen:

1. Ga vanuit de Shopify Collabs-profielbewerker naar de sectie Zichtbaarheid profiel.
  2. Klik op bewerken.
  3. Klik op Deactiveren.