Webbshop-popup

Webbshopens popup-fönster låter dig lägga till en flytande knapp i ditt skyltfönster för att locka till dig nya skapare att arbeta med.

Aktivera webbshop-popup

Du kan lägga till ett popup-fönster i din webbshop för att skapare ska kunna få tillgång till dina Collabs:

1. Klicka på Redigera profil i avsnittet Översikt från Shopify Collabs kontrollpanel.
  2. Klicka på webbshop-popup i avsnittet Profilsynlighet.
  3. Valfritt: Redigera standardmeddelandet, positionen och färgen på popup-fönster som visas i din webbshop.
  4. Klicka på Aktivera.

Inaktivera webbshop-popup

Du kan ta bort din webbshop-popup i Collabs profilinställningar:

1. Gå till avsnittet Profilsynlighet i Shopify Collabs-profilredigeraren.
  2. Klicka på Redigera.
  3. Klicka på Inaktivera.