Kortingen toepassen op de hele winkelwagen

Een winkelwagenkorting (of bestellingspecifieke korting) wordt toegepast op alle artikelen in de Shopify POS-winkelwagen.

Een winkelwagenkorting kan een vaste geldwaarde of een percentage van de winkelwagenwaarde zijn.

Je kunt ook kortingscodes voor een vast bedrag of een percentage toepassen die zijn gemaakt in het Shopify-beheercentrum of Shopify-app, mits alle artikelen in de winkelwagen voldoen aan de vereisten van de kortingscode.

Een winkelwagenkorting toepassen

Met winkelwagenkortingen wordt het subtotaal voor de winkelwagen gewijzigd. De normale verkoopprijs van de bestelling verschijnt onder het subtotaal.

Een winkelwagenkorting bewerken

Winkelwagenkorting verwijderen

Als je een korting in de winkelwagen wilt verwijderen, veegt u het veld korting naar links om een knop verwijderen weer te geven.