Locatiebeheer

Een locatie is een fysieke plaats of een app waar je één of meerdere van de volgende activiteiten uitvoert: producten verkopen, bestellingen verzenden of afhandelen en voorraad opslaan. Een locatie kan een winkel, magazijn, pop-upwinkel of dropshipper zijn. Met meerdere locaties heb je een beter zicht op de voorraad in je hele bedrijf.

De meeste locatiebeheer wordt uitgevoerd vanuit je Shopify-beheercentrum. Daar kun je zo nodig je locaties toevoegen, verwijderen, bewerken en activeren/deactiveren.

Shopify POS-apparaat locatie selecteren

Je kunt de locaties van je apparaten rechtstreeks beheren in de Shopify POS-app. Je kunt ook de toegang tot de instellingen van de locatie op de iPad beperken door beperk medewerkersmachtigingen in te schakelen.

Wanneer je de Shopify POS-app op een apparaat installeert, moet je ervoor zorgen dat je je locatie selecteert, zodat de juiste belastingtarieven worden toegepast.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS-app op > Instellingen > Alle locaties.

2. Tik op de naam van de POS-locatie.

3. Tik op Schakelen om de wijziging te bevestigen of Annuleren om terug te gaan.