Shopify Credit

Shopify Credit är ett företagskreditkort som betalas i sin helhet och kräver att du betalar hela saldot på kontoutdraget senast på förfallodagen varje månad för att upprätthålla en god status. Hela beloppet förfaller till betalning 25 dagar efter slutet av varje månatlig faktureringsperiod.

Shopify Credit medför inte några ränteavgifter eller avgifter. Det är ett betalkort som betalas i sin helhet, vilket innebär att du måste betala av hela utdragssaldot varje månad. Du kan få återbetalning på berättigade företagsköp, som automatiskt tillämpas på ditt Shopify Credit-konto som kontoutdragskrediter.

Om du har godkänts och efter det att du har konfigurerat ditt Shopify Credit-konto får du ett virtuellt kort som du kan använda på en gång. Du kan även lägga till sekundära kortinnehavare till ditt konto vilket ger dem auktoriserad åtkomst till din kredit.