Om Shopify Balance-belønninger for årligt afkast i procent

Med Shopify Balance kan du optjene belønninger baseret på midlerne på din Shopify Balance-konto via et årligt afkast i procent.

Berettigelse

Alle Shopify Balance-konti, der er åbne og med godt omdømme er kvalificerede til at modtage belønninger for årligt afkast i procent. Få mere at vide i vores servicevilkår for Shopify Balance for servicevilkårene for Shopify Balance-belønninger for årligt afkast.

Hvis du er Shopify Plus-shopejer, kan du være kvalificeret til en højere sats for årligt afkast i procent. Du kan finde den seneste sats for årligt afkast i procent på https://www.shopify.com/balance eller via Shopify-administratoren.

Indtjening af belønninger for årligt afkast i procent

Belønningsbeløbet for årlig afkast i procent for din Shopify Balance-konto beregnes hver dag baseret på din slutsaldo og den aktuelle rate for det årlige afkast i procent. Denne belønning udbetales så månedligt til din Shopify Balance-konto. Raten for det årlige afkast i procent er variabel og kan ændres uden varsel.

Belønninger for årligt afkast i procent optjenes på alle dine Shopify Balance-konti. Hvis du har flere Shopify Balance-konti, akkumuleres og betales belønningen for årligt afkast i procent for hver konto enkeltvis og ikke kun for den primære Shopify Balance-konto.

Indbetalinger af belønninger i forbindelse med årligt afkast i procent

Belønningen for det årlige afkast i procent indsættes på Shopify Balance-kontoen den 5. i den efterfølgende måned. Hvis den 5. er på en weekend eller ferie, deponeres belønningen for det årlige afkast i procent den næste arbejdsdag. Belønningen betales kun i hele cent med et minimum på 0,01 USD.

Når den er krediteret din Shopify Balance-konto, forrentes belønningen for det årlige afkast i procent hver måned, forudsat at belønningsbetalingen for det årlige afkast i procent ikke hæves. Udbetalingsdatoen kan ændre sig efter Shopifys skøn.

Find den aktuelle APY-sats

Du kan finde den seneste sats for det årlige afkast i procent på https://www.shopify.com/balance eller via din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.
  2. Den aktuelle APY-pris kan findes på kortet Kontantflow-indblik.

Sådan framelder du at modtage belønninger for årligt afkast i procent

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt af framelde at modtage belønninger for årligt afkast i procent via Shopify Balance. Hvis du foretrækker ikke at modtage belønninger for årligt afkast i procent på grund af personlige eller religiøse årsager, er du nødt til at lukke din Shopify Balance-konto.

Eksempler beregning af belønninger for årligt afkast i procent

Gennemgå følgende eksempler for at forstå, hvordan belønninger for årligt afkast i procent beregnes, og hvordan forskellige scenarier påvirker dem. Disse beregninger antager, at der ikke foretages yderligere indbetalinger eller hævninger i de angivne perioder. Belønningen for årligt afkast i procent samles hver måned, hvis den ikke hæves, og det samlede belønningsbeløb inkluderer alle indtjeninger i de angivne perioder.

APY-prisen er en årlig pris, og hver dag repræsenterer en lille del af denne pris. Denne lille del omtales som den proratede APY-pris.

Scenarie Sats for årligt afkast i procent Beregning af belønning (antal dage i måneden x daglig slutsaldo x proportionel sats for årligt afkast i procent) Belønningsbeløb Samlet saldo
Ny konto åbnet den 1. juni med en indbetaling på 10.000 USD 5 % 30 dage x 10.000,00 USD x 0,000134 40,20 USD 10.040,20 USD
Satsen for årligt afkast i procent stiger til 5,5 % den 5. juli 5,5 % (4 dage x 10.000,00 USD x 0,000134) + (27 dage x 10.040,20 x 0,000147) 45,21 CAD 10.085,41 USD
Ny indbetaling på 20.000 USD den 1. august 5,5 % (4 dage x 30,040,20 USD x 0,000147) + (27 dage x 30,085,41 USD x 0,000147) 137,07 USD 30.085,41 USD

Shopify Balance-kontoen har modtaget 222,48 USD i belønninger for det årlige afkast i procent fra den 1. juni til den 31. august.