Forståelse af Shopify Capital-lån og tilbagebetaling for australske shopejere

Shopify Capital tilbyder lån til shopejere i Australien. Shopify Capital tilbyder disse lån, også kendt som lånebeløbet, som et engangsbeløb til gengæld for en fast låneomkostning, som er midlernes omkostninger. Lånebeløbet sammen med finansieringsomkostningerne omtales som det samlede betalingsbeløb i henhold til låneaftalen for forhandlere. Når lånebeløbet er indbetalt på din erhvervsbankkonto, betaler du Shopify Capital med en daglig betalingsprocent, som er en procentdel af dit daglige salg, indtil det samlede beløb for betaling tilbagebetales fuldt ud. Det specifikke samlede beløb for betaling og den daglige betalingsprocent afhænger af din risikoprofil.

Anmod om et lån

Hvis du er berettiget til at ansøge om et lån, kan du se dine finansieringsmuligheder og ansøge om et lån direkte på Capital-siden i din Shopify-administrator. Finansiering er ikke garanteret, og et tilbud om at ansøge kan udløbe når som helst.

Der er tre finansieringsmuligheder til rådighed, hver med sine egne vilkår, herunder det modtagne lånebeløb eller -beløb, det samlede beløb eller det skyldige beløb i alt samt den daglige tilbagebetalingsrate, der trækkes fra dit daglige salg og tilbagebetales til Shopify Capital. Du kan gennemgå disse vilkår og vælge den løsning, der passer til dine behov.

Når du har ansøgt om et lån, bliver din anmodning behandlet inden for 1-3 arbejdsdage, men det kan tage længere tid i nogle tilfælde. Hvis din anmodning bliver godkendt, bliver dit lånebeløb overført til din virksomheds bankkonto.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.
  2. Gennemgå betingelserne for de tilgængelige finansieringsmuligheder, og klik derefter på Ansøg nu under den mulighed, du ønsker at ansøge om.
  3. Bekræft din identitet og dine virksomhedsoplysninger for Shopify Capital.
  4. I dialogboksen Gennemgå lånevilkår og indsend din ansøgning skal du klikke på Låneaftale til forhandlere og derefter gennemgå vilkårene i aftalen omhyggeligt, før du indsender din ansøgning.
  5. Vælg Skift min betalingsudbyder til Shopify Payments for at ændre din betalingsudbyder til Shopify Payments.
  6. Klik på Send ansøgning. Du kan blive bedt om at bekræfte dine oplysninger for Shopify Capital, selv hvis du tidligere har modtaget finansiering gennem Shopify Capital.

Når du har modtaget lånet, begynder den daglige tilbagebetaling baseret på din butiks daglige salg inden for to arbejdsdage.

Hold styr på dine lånetilbagebetalinger

Når du har modtaget dit lån, kan du følge restsaldoen for det samlede betalingsbeløb på siden Capital under Shopify Capital i din Shopify-administrator.

På siden Capital kan du se følgende oplysninger om tilbagebetalingen:

• Den resterende saldo af det samlede betalingsbeløb.
  • Det beløb af det samlede betalingsbeløb, der er blevet tilbagebetalt.
  • Overførselshistorikken for tilbagebetalinger.

I rapporten med alle transaktioner viser kolonnen Salg i alt hver dags salgsindtægt, og kolonnen Beløb viser, hvor stor en del af denne indtægt, der er betalt tilbage til Shopify Capital.

Download dit saldobrev

Du kan downloade et saldobrev fra Capital-siden i din Shopify-administrator. Du kan bruge saldobrevet til at vise din bank, at du ikke længere har nogen økonomisk forpligtelse, eller hvad din aktuelle saldo er.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Vis alle transaktioner.
  3. Klik på Eksporter, og klik derefter på Saldobrev.
  4. Gem saldobrevet på din enhed.

Tilbagebetal restsaldoen

Du kan tilbagebetale på dit lån med ethvert beløb over 1 AUD eller den fulde restsaldo i ét samlet engangsbeløb. Betalingen trækkes fra samme erhvervsbankkonto, som er knyttet til din Shopify-konto. Omkostningerne til midlerne vil ikke blive reduceret, hvis du betaler hele din saldo, og betalingen garanterer ikke berettigelse til yderligere finansiering.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Foretag en betaling.
  3. Vælg det beløb, du vil betale:

• Hvis du vil foretage en manuel betaling, skal du angive beløbet i feltet Tilpasset beløb.
    • Klik på Hele restsaldoen for at betale det fulde beløb.
  4. Klik på Næste trin, og kontrollér det beløb, der skal tilbagebetales.

5. Klik på Foretag en betaling.

Du modtager en bekræftelsesmail, når din tilbagebetaling er gennemført.

Beregning af tilbagebetaling af dit lån

Ved beregningen af det beløb, der tilbagebetales til Shopify Capital hver dag, beregnes den daglige tilbagebetalingsrate ud fra din butiks daglige salgsindtægt. Hvis der ikke er noget salg på en bestemt dag, vil der ikke blive fratrukket nogen tilbagebetaling for den dag.

Når du beregner tilbagebetaling, inkluderer din butiks daglige salgsindtægter alle ordrer, der er markeret som betalt den dag, uanset ordrekilde, betalingsmetode, eller om ordren senere blev refunderet eller annulleret. De eneste ordrer, der ikke er inkluderet i beregningen, er testordrer, der blev afgivet, da Shopify Payments var i test-tilstand. Hvis en ordre blev placeret uden test-tilstand aktiveret, vil den blive inkluderet i din butiks salgsindtægter til dagens tilbagebetalingsberegning.

Minimumsbetalinger

Med virkning fra 1. februar 2024 implementeres en ny politik for nye Shopify Capital-lån, der omfatter to minimumsbetalingstærskler. Denne ændring er blevet tilføjet til de nye vilkår i Capital-låneaftalen. Som en del af denne nye politik vil Shopify Capital foretage evalueringer efter 6 og 12 måneder af lånets løbetid for at afgøre, om minimumsbetalingsgrænserne er blevet overholdt. Disse evalueringer er vigtige for at sikre, at du gør fremskridt med at betale dit lån.

Minimumsafdragene er 30 % af det samlede lån efter 6 måneder og 60 % af det samlede beløb efter 12 måneder. Disse betalinger beregnes ud fra en procentdel af dit daglige salg, kendt som den daglige betalingsprocent. Disse minimumsbetalinger er til for at hjælpe dig med at holde styr på tilbagebetalingen af dit lån.

Hvis du ikke overholder minimumsbetalingsgrænsen under disse evalueringspunkter, kan det resultere i en misligholdelse af din låneaftale. Se din låneaftale for at få flere oplysninger om de foranstaltninger, der kan træffes, hvis du ikke betaler dine minimumsydelser, og hvis der opstår misligholdelse.

Tidsramme for tilbagebetaling af lån

Med virkning fra 1. februar 2024 implementeres en ny politik for nye Shopify Capital-lån. Som en del af denne politik har du maksimalt 18 måneder til at tilbagebetale lånet fuldt ud, før det betragtes som misligholdt. Det betyder, at du skal tilbagebetale hele lånet inden for 18 måneder fra den dato, du modtog det. Denne 18-måneders periode kaldes lånets løbetid.

Lånets tilbagebetalingstid på 18 måneder giver dig en klar deadline at arbejde hen imod. Det er vigtigt, at du styrer din økonomi og betaler regelmæssigt for at sikre, at du overholder denne frist i henhold til din låneaftale.

Anmod om et andet lån

Når du har modtaget et lån, vil du måske ansøge om endnu et lån for at få yderligere økonomisk støtte.

Hvis du er berettiget til at ansøge om et andet lån, og du har tilbagebetalt mindst 65 % af dit aktive lån, vises der nye finansieringsmuligheder på Capital-siden i din Shopify-administrator.

Hvis du ansøger om og bliver godkendt til et andet lån, bliver pengene sat ind på din bankkonto inden for 2-5 arbejdsdage. Tilbagebetalingen af dit andet lån begynder først, når du har tilbagebetalt hele dit første lån.