Shopify Capital-kontantforskud til shopejere – for shopejere i Storbritannien

Shopify Capital tilbyder kontantforskud til shopejere i Storbritannien. Et kontantforskud til shopejere er et køb af dit fremtidige salg, også kaldet tilgodehavender. Shopify tilbyder kontantforskud til shopejere i Storbritannien via vores partner YouLend i henhold til købsaftalen for tilgodehavender. Hvis din ansøgning om finansiering accepteres, modtager du et engangsbeløb, som kaldes købsprisen, for et fast gebyr, kendt som købsprocenten. I henhold til aftalen om køb af tilgodehavender betaler du en procentdel af dit daglige salg, som kaldes købsprocenten, indtil det samlede beløb, som kaldes ophørsbeløbet, betales. Ophørsbeløbet og overførselsraten afhænger af din risikoprofil.

For eksempel kan Shopify Capital gennem sin partner, YouLend, købe 5.000 GBP af købte tilgodehavender for 5.650 GBP betalt fra din butiks daglige salg. Du modtager 5.000 GBP på din erhvervsbankkonto, og Shopify Capital modtager 10 % af din butiks daglige salg (brutto), indtil det samlede beløb på 5.650 GBP er betalt tilbage. Du kan vælge at overføre hele eller en del af restsaldoen i ét samlet engangsbeløb. Dette anses for at være endnu et køb af de modtagne varer i henhold til din aftale.

Der er ingen deadline for, hvornår det samlede beløb skal være betalt tilbage til Shopify Capital. Det daglige beløb til tilbagebetaling afhænger af din butiks daglige salg, da overførselsgebyret er en procentdel af din butiks daglige salg. Betalingsoverførslen trækkes automatisk fra din erhvervsbankkonto.

Anmod om et kontantforskud til shopejere.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et kontant forskud til shopejere (også kaldet purchase of receivables i Storbritannien), kan du se dine finansieringsmuligheder og anmode om et kontant forskud til shopejere direkte på Capital-siden i din Shopify-administrator. Der er ikke garanteret finansiering, og et tilbud om at ansøge om finansiering kan udløbe når som helst.

Du kan vælge mellem tre finansieringsmuligheder: Vilkårene for hver mulighed indeholder det beløb, som du modtager, det samlede skyldige beløb, som Shopify Capital vil købe, og det overførselsgebyr, der trækkes fra dit daglige salg og betales tilbage til Shopify Capital.

Når du har ansøgt om et kontant forskud til shopejere, bliver din anmodning behandlet inden for 1-3 arbejdsdage, men det kan tage længere tid i nogle tilfælde. Hvis din anmodning godkendes, overføres dit kontante forskud til din erhvervsbank.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator, og klik på Tilbud.
  2. Gennemgå betingelserne for de tilgængelige finansieringsmuligheder, og klik derefter på Ansøg nu under den mulighed, du ønsker at ansøge om.
  3. Bekræft din identitet og dine virksomhedsoplysninger for Shopify Capital.
  4. Klik på Aftalen for køb af tilgodehavender i dialogboksen Gennemgå og acceptér vilkår, og gennemgå derefter aftalens vilkår omhyggeligt, før du indsender din ansøgning.
  5. Vælg Skift min betalingsudbyder til Shopify Payments for at ændre din betalingsudbyder til Shopify Payments.
  6. Klik på Acceptér vilkår. Du kan blive bedt om at bekræfte dine oplysninger for Shopify Capital, selv hvis du tidligere har modtaget finansiering gennem Shopify Capital.

Når du har modtaget det kontante forskud til shopejere, begynder den daglige udbetaling baseret på din butiks daglige salg inden for to arbejdsdage.

Hold styr på dine overførsler af kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget dit kontantforskud til shopejere, kan du følge restsaldoen for din samlede tilbagebetaling eller overføre betaling i Shopify-administrator. Gå til Indstillinger > Capital.

På siden Capital kan du se følgende oplysninger om betalingsoverførslen:

• restsaldoen
  • det beløb, du har betalt
  • den procentdel af det samlede beløb, der betales
  • overførselshistorikken

Du kan se de daglige salgsindtægter i kolonnen Salg i alt i afsnittet Overførselshistorik. Du kan se, hvor meget der er betalt til Shopify Capital i kolonnen Beløb.

Download dit saldobrev

Du kan downloade et saldobrev fra Capital-siden i din Shopify-administrator. Du kan bruge saldobrevet til at vise din bank, at du ikke længere har nogen økonomisk forpligtelse, eller hvad din aktuelle saldo er.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Vis alle transaktioner.
  3. Klik på Eksporter, og klik derefter på Saldobrev.
  4. Gem saldobrevet på din enhed.

Overfør restsaldoen

Du har mulighed for at overføre alle beløb på over 1 GBP på dit forskud eller den fulde restsaldo i ét engangsbeløb. Betalingen debiteres fra den samme erhvervsbankkonto, der er knyttet til din Shopify-konto. Omkostningerne til denne finansiering, som kaldes ophørsbeløbet, kan ikke reduceres, hvis du betaler hele din saldo, og betalingen garanterer ikke, at du er kvalificeret til yderligere finansiering.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Foretag en betaling.
  3. Vælg det beløb, du vil betale:

• Hvis du vil foretage en manuel betalingsoverførsel, skal du angive beløbet i feltet Tilpasset beløb.
    • Klik på Hele restsaldoen for at overføre det fulde beløb.
  4. Klik på Næste trin, og kontrollér det beløb, der skal overføres.

5. Hvis du er sikker på, at du vil fortsætte med at betalingsoverførslen, skal du markere godkendelsesfeltet og klikke på Foretag en betaling.

Det kan tage op til tre arbejdsdage at behandle betalingsoverførslen af engangsbeløbet. Alle almindelige betalingsoverførsler fortsættes i behandlingsperioden.

Du modtager en bekræftelsesmail, når overførslen af dit engangsbeløb er gennemført.

Beregning af udbetaling af kontant forskud til shopejere

For hver dag, du foretager salg, anvendes en fast procentdel (overførselsgebyret også kendt som den købte procentdel i Aftalen om Køb af tilgodehavender) til bruttobeløbet for dit salg til at beregne din overførsel (beløbet , der skal betales i henhold til Aftalen om køb af tilgodehavender). På dage, hvor du sælger meget, vil din betalingsoverførsel blive større, og på dage, hvor du sælger mindre, bliver din betalingsoverførsel mindre. Du fortsætter med at foretage betalingsoverførsler, indtil Shopify Capital har modtaget det fulde aftalte beløb ud af dine fremtidige salgsindtægter (det samlede beløb, der skal overføres). Hver betalingsoverførsel debiteres automatisk fra din bankkonto og overføres til Shopify.Hvis der ikke er noget salg på en bestemt dag, vil der ikke være nogen overførsel for den dag.

Når betalingsoverførsler beregnes, inkluderer din butiks daglige salgsindtægt alle ordrer, der er blevet markeret som betalt den pågældende dag, uanset ordrens kilde, hvordan betalingen blev gennemført, eller om ordren senere blev refunderet eller annulleret. Ved beregning af betalingsoverførsler, er de eneste ordrer, der ikke er inkluderet i din butiks daglige salgsindtægt, testordrer, der er afgivet, mens Shopify Payments er i testtilstand. Hvis testtilstanden ikke var aktiveret, da en ordre blev afgivet, medregnes ordren i din butiks salgsindtægt, når dagens overførsel beregnes.

Denne tabel viser et eksempel på fem dages betalingsoverførsler for en shopejer, der har solgt 15.000 GBP af sine fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital med et overførselsgebyr på 10 %:

Eksempel på betalingsoverførsler
Dag Daglig omsætning Shopify Capitals andel Saldo
1 100 GBP 10 GBP 14.990 GBP
2 150 GBP 15 GBP 14.975 GBP
3 125 GBP 12,50 GBP 14.962,50 GBP
4 175 GBP 17,50 GBP 14.945 GBP
5 105 GBP 10,50 GBP 14.934,50 GBP

Anmod om et nyt kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget et kontantforskud til shopejere, kan du vælge at anmode om et nyt kontantforskud til shopejere for at få yderligere økonomisk hjælp.

Hvis du er berettiget til at ansøge om et andet kontant forskud til shopejere, og du har tilbagebetalt mindst 65 % af dit aktive kontante forskud til shopejere, vises der nye finansieringsmuligheder på Capital-siden i din Shopify-administrator.

Hvis du ansøger om og bliver godkendt til et andet kontant forskud til shopejere, bliver pengene sat ind på din bankkonto inden for 2-5 arbejdsdage. Tilbagebetalingen af dit andet kontante forskud til shopejere begynder først, når du har tilbagebetalt dit første kontante forskud til shopejere fuldt ud.