CO2-neutral forsendelse med Planet

Hvis du vil gøre dine forsendelser CO2-neutrale, kan du installere appen Planet. Med Planet kan du udføre følgende handlinger:

• Gøre dine forsendelser CO₂-neutrale ved at finansiere innovative firmaer, der trækker CO ud af atmosfæren og gemmer det.
  • Giv dine kunder mulighed for at vælge CO2-neutral levering ved at betale 0,25 USD.
  • Vis dit engagement i CO2-neutral forsendelse ved at tilføje et Planet-badge, der kan tilpasses, og markedsføringsaktiver til din onlinebutik.
  • Få adgang til analyser, der giver indsigt i dine CO2-neutrale forsendelser og den mængde CO2, du har fjernet.