Visning af butikker i organisationsindstillingerne

Butikslisten indeholder følgende oplysninger:

• Id
  • navn
  • primært domæne
  • type
  • status

Butikkens status

En butiks status er enten "Aktiv" eller "Afventende" tillæg til kontrakt. Som standard vises kun aktive butikker i Organisationsindstillinger. Klik på Afventende for at gennemgå afventende butikker.

Beskrivelser af statusser for butik.
Status Beskrivelse
Aktiv

Aktive butikker er fuldt aktiverede butikker.

En aktiv butik er ikke nødvendigvis åben for offentligheden. Der kræves muligvis en smule opsætning for en ny butik, som f.eks. tilføjelse af produkter, medarbejdere eller salgskanaler.

Afventer tillæg til kontrakt

Afvende butikker er nyligt oprettede butikker, der muligvis overstiger dine kontraktlige begrænsninger.

Afventende butikker bliver aktive, når anmodningen er blevet behandlet af Shopify, og du har godkendt eventuelle yderligere gebyrer.

Butikstype

En butiks type er dens generelle formål. Typen kan påvirke faktureringen eller opsætningen for butikken, men dette begrænser ikke dens funktioner eller egenskaber.

Beskrivelse af butikstyper.
Butikstype Beskrivelse
Produktionsbutik En produktionsbutik er en butik, der er oprettet til at sælge dine produkter.
Udvikling En udviklingsbutik, der er oprettet for at give dig mulighed for at eksperimentere med temaer, branding eller tilpasset kodning. Udviklingsbutikker er ikke beregnet til salg af produkter.

Konfiguration af butik

Klik på en butiks navn på siden Butikker, hvis du vil se flere oplysninger om denne specifikke butik. Afsnittet Butikskonfiguration indeholder detaljerede oplysninger om butikken.

Oplysninger, der er tilgængelige på siden med butikskonfiguration.
Butiksoplysninger Beskrivelse
Internt navn og ikon Viser butikkens interne navn og dets id med to bogstaver eller tre bogstaver. Navnet og id'et i dette afsnit vises kun i Shopify-administratoren og vises ikke for kunderne.
Butikstype Beskriver butikkens primære formål.
Brugere og tilladelser Viser butikkens ejer og antal brugere i butikken. Butiksejeren har fuld tilladelse i butikken og kan få adgang til dens finansielle oplysninger. Klik på Administrer for at gennemgå den fulde liste over brugere med tilladelser til butikken.