B2B-tilausten maksuehdot

Maksuehtojen avulla voit määrittää yritykselle annettavan maksuajan. Voit määrittää maksuehdot kaikille luomillesi yrityksen toimipaikoille. Kun toimipaikan maksuehdot on määritetty, kaikki sen B2B-asiakkaat voivat syöttää maksutietonsa tilaustaan varten.

Käytettävissä olevat maksuehdot ovat seuraavat:

• Ei mitään – Oletusarvoisesti maksuehdoksi on asetettu Ei mitään. Asiakkaat maksavat tilauksensa välittömästi kassalla.
  • Maksuaika (jakso) – Jos määrität yrityksen toimipaikalle maksuajan, tämän toimipaikan B2B-asiakkaat voivat maksaa tilauksensa milloin tahansa tilauksen tekemisen jälkeen ja ennen eräpäivää. Asiakkaat voivat maksaa kirjautumalla tililleen, valitsemalla tilauksen ja klikkaamalla sitten Maksa nyt. Käytettävissä olevat maksuajat ovat 7 päivää, 15 päivää, 30 päivää, 60 päivää ja 90 päivää.
  • Erääntyy jakelun yhteydessä – Jos määrität yrityksen toimipaikan maksuehdoksi Erääntyy jakelun yhteydessä, tämän toimipaikan B2B-asiakkaat voivat maksaa tilauksensa milloin tahansa tilauksen tekemisen jälkeen, mutta ennen tilauksen tuotteiden jakelua. Maksun eräpäiväksi asetetaan päivä, jolloin kaikki tilauksen tuotteet jaellaan. Asiakkaat voivat maksaa kirjautumalla tililleen, valitsemalla tilauksen ja klikkaamalla sitten Maksa nyt.

Maksuehtoja voidaan käyttää myös, kun luot tilausluonnoksen B2B-asiakkaalle.