Toimitusten määrittäminen Managed Marketsille

Ennen kuin aloitat toimittamisen Managed Marketsin kautta, varmista, että olet määrittänyt ja tarkistanut toimitushintasi.

Toimituskulutaulukon lataaminen

Voit ladata omat toimituskulusi CSV-tiedoston avulla. Voit käyttää näitä toimituskuluja perustana, jonka mukaan kassalla näytettävät toimituskulut päivitetään.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Asetukset > Markkinat.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tilauksen jakelu -osiossa Lataa toimituskulu -taulukko.
  4. Valitse tiedostotyyppi, johon haluat viedä toimituskulutaulukkosi.
  5. Klikkaa Hyväksy ja lataa.

Toimituskulujen määrittäminen Managed Markets ‑tilauksille

Voit lisätä kauppaasi kiinteät hinnat tai kuljetuspalvelun kaupallesi laskemat hinnat. Sinun on lisättävä hinnat kaikkiin Managed Marketsin hallinnoimiin markkinoihin.

Kiinteän toimitushinnan määrittäminen

Kun määrität kiinteät toimituskulut, voit määrittää, kuinka paljon haluat veloittaa asiakkaalta toimituskuluista. Sinun on määritettävä kiinteät toimituskulut, joihin sisältyy kuljetusaika.

Seuraavat ovat asiakkaille kassalla näytettävät kiinteät hinnat:

• DHL eCommerce International Parcel Direct- ja DHL eCommerce International Parcel Standardin kiinteät hinnat näkyvät Economy International ‑nimellä
  • Kiinteä DHL Express Worldwide -hinta näkyy Express International -nimellä
  • Kiinteät UPS Standard- ja UPS Worldwide Expedited ‑hinnat näkyvät Standard International ‑nimellä

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa toimitusprofiilia, johon haluat lisätä toimituskulut.

3. Klikkaa Toimitusalueet-osiossa Lisää hinta sen toimitusalueen vieressä, johon haluat lisätä toimituskulut.

4. Valitse Määritä omat hinnat ja tee sitten jokin seuraavista:

• Jos haluat lisätä kiinteän DHL eCommerce -toimitusmaksun, valitse Kuljetusaika-osiossa Standard International (2-3 arkipäivää).
    • Jos haluat lisätä kiinteän DHL Express -toimitusmaksun, valitse Kuljetusaika-osiossa Express International (1-2 arkipäivää).
  5. Anna Hinta-kentässä hinta, jonka haluat veloittaa asiakkailta toimituskuluista.

6. Klikkaa Valmis.

7. Klikkaa Tallenna.

Kuljetuspalvelun laskemien toimitushintojen asettaminen

Kuljetuspalvelun laskemat hinnat lasketaan automaattisesti kassalla. Asiakkaan maksettavaksi tuleva toimitusmaksu riippuu useasta tekijästä, kuten lähetyksen painosta, mitoista ja kohdeosoitteesta. Seuraavassa on kuljetuspalvelun laskemat hinnat, jotka näytetään asiakkaillesi kassalla:

• DHL eCommerce -kuljetuspalvelun laskema hinta näkyy DHL eCommerce Parcel International Direct - tai DHL eCommerce Parcel International Standard -nimellä
  • DHL Express -kuljetuspalvelun laskema hinta näky nimellä DHL Express Worldwide
  • UPS-kuljetuspalvelun laskema hinta näkyy UPS Standard- tai UPS Worldwide Expedited ‑nimellä

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa toimitusprofiilia, johon haluat lisätä toimituskulut.

3. Klikkaa Toimitusalueet-osiossa Lisää hinta sen toimitusalueen vieressä, johon haluat lisätä toimituskulut.

4. Valitse Käytä kuljetuspalvelua tai sovellusta hintojen laskemiseen ja tee sitten jokin seuraavista:

• Jos haluat lisätä DHL eCommercen kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut, valitse DHL eCommerce (Shopifyn alennetut hinnat).
    • Jos haluat lisätä DHL Expressin kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut, valitse DHL Express (Shopifyn alennetut hinnat).
    • Jos haluat lisätä UPS-kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut, valitse UPS (Shopifyn alennetut hinnat)..
  5. Valitse Palvelut-osiossa kaikki soveltuvat kuljetuspalvelut.

6. Klikkaa Valmis.

7. Klikkaa Tallenna.