Konfigurere frakt for Shopify Markets Pro

Før du begynner å sende med Markets Pro, må du sikre at du har konfigurert og gått gjennom fraktprisene.

Last ned fraktpristabellen

Du kan laste ned en CSV-fil med dine personlige fraktpriser. Disse fraktprisene kan du bruke som en referanse for å oppdatere fraktprisene du viser i kassen.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Markeder fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Last ned fraktpristabell i seksjonen Bestillingsoppfyllelse.
  4. Velg filtypen du vil eksportere fraktpristabellen til.
  5. Klikk på Godta og last ned.

Konfigurere fraktpriser for Markets Pro-bestillinger

Du kan legge til fastpriser eller transportørberegnede priser i butikken. Du må legge til priser for alle markeder som administreres av Markets Pro.

Angi faste fraktpriser

Når du konfigurerer faste fraktpriser, kan du konfigurere hvor mye du ønsker å belaste kunder for fraktpriser. Du må konfigurere fastpriser med transporttid.

Følgende er fastpriser som vises til kunder i kassen:

• Fastpriser for DHL eCommerce International Parcel Direct og DHL eCommerce International Parcel Standard vises som Økonomi internasjonalt
  • Fastprisen for DHL Express Worldwide vises som Ekspress internasjonalt
  • Fastpriser for UPS Standard og UPS Worldwide Expedited vises som Standard internasjonalt

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Klikk på fraktprofilen du vil legge til fraktpriser for.

3. Klikk på Legg til pris ved siden av fraktsonen du vil legge til fraktpriser for i seksjonen Fraktsoner.

4. Velg Konfigurer dine egne priser, og gjør en av følgende:

• For å legge til en fast fraktpris med DHL eCommerce, velger du Standard internasjonalt (to til tre virkedager) i seksjonen Transporttid.
    • For å legge til en fast fraktpris med DHL Express, velger du Ekspress internasjonalt (én til to virkedager) i seksjonen Transporttid.
  5. Angi hvor mye du vil belaste kundene for fraktprisen i feltet Pris.

6. Klikk på Ferdig.

7. Klikk på Lagre.

Konfigurere transportørberegnede fraktpriser

Transportørberegnede priser beregnes automatisk i kassen. Fraktavgiften kunden har behov for avhenger av flere faktorer, som forsendelsens vekt og mål og destinasjonsadresse. Nedenfor ser du de transportørberegnede prisene som vises til kundene i kassen:

• Transportørberegnet pris for DHL eCommerce vises som DHL eCommerce Parcel International Direct eller DHL eCommerce Parcel International Standard
  • Transportørberegnet pris for DHL Express vises som DHL Express Worldwide
  • Transportørberegnede priser fra UPS vises som UPS Standard eller UPS Worldwide Expedited

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Klikk på fraktprofilen du vil legge til fraktpriser for.

3. Klikk på Legg til pris ved siden av fraktsonen du vil legge til fraktpriser for i seksjonen Fraktsoner.

4. Velg Bruk en transportør eller app til å beregne priser, og gjør en av følgende:

• Velg DHL eCommerce (Rabatterte priser fra Shopify) for å legge til transportørberegnede fraktpriser for DHL eCommerce.
    • Velg DHL Express (Rabatterte priser fra Shopify) for å legge til transportørberegnede fraktpriser for DHL Express.
    • Velg UPS (Rabatterte priser fra Shopify) for å legge til transportørberegnede priser fra UPS.
  5. Velg alle gjeldende frakttjenester i seksjonen Tjenester.

6. Klikk på Ferdig.

7. Klikk på Lagre.