Opsætning af levering for Managed Markets

Sørg for, at du har opsat og gennemgået dine leveringspriser, inden du begynder at levere med Managed Markets.

Download tabel med leveringspriser

Du kan downloade en CSV-fil med dine personlige leveringspriser. Du kan bruge disse leveringspriser som reference til at opdatere de leveringspriser, som du viser ved betaling.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Markeder i Shopify-administrator.
  2. Klik på Præferencer.
  3. I afsnittet Ordreklargøring klikker du på Download tabel med leveringspriser.
  4. Vælg den filtype, du vil eksportere din tabel med leveringspriser til.
  5. Klik på Acceptér og download.

Sådan konfigurerer du leveringspriser for dine Managed Markets-ordrer

Du kan føje faste priser eller priser, der er beregnet af fragtfirmaer, til din butik. Du skal føje dine priser til alle markeder, der administreres af Managed Markets.

Opsæt faste leveringspriser

Når du opsætter faste leveringspriser, kan du konfigurere, hvor meget du vil debitere dine kunder for leveringspriserne. Du skal opsætte faste priser med transittid.

Følgende er de faste priser, der vises for dine kunder i betalingsprocessen:

• De faste priser for DHL eCommerce International Parcel Direct og DHL eCommerce International Parcel Standard vises som Economy International
  • Den faste DHL Express Worldwide-pris vises som Express International
  • De faste priser for UPS Standard og UPS Worldwide Expedited vises som Standard International

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på den leveringsprofil, du vil føje leveringspriser til.

3. I afsnittet Leveringszoner klikker du på Tilføj pris ud for den leveringszone, som du vil have leveringspriserne til.

4. Vælg Opsæt dine egne priser, og gør derefter et af følgende:

• Hvis du vil tilføje en fast DHL eCommerce-leveringspris, skal du i afsnittet Transittid vælge Standard International (2 til 3 arbejdsdage).
    • For at tilføje en fast DHL Express-leveringspris skal du i afsnittet Transittid vælge Express International (1 til 2 arbejdsdage).
  5. Angiv, hvor meget du vil debitere dine kunder for leveringsprisen i feltet Pris.

6. Klik på Udført.

7. Klik på Gem.

Opsæt leveringspriser, der er beregnet af fragtfirmaer

Priser, der er beregnet af fragtfirmaer, beregnes automatisk i betalingsprocessen. Det leveringsgebyr, som din kunde skal betale, afhænger af flere faktorer, som f.eks. forsendelsens vægt og mål og destinationsadressen. Følgende er de priser, der er beregnet af fragtfirmaer, og som vises for dine kunder i betalingsprocessen:

• DHL eCommerce-priser beregnet af fragtfirmaet vises som DHL eCommerce Parcel International Direct eller DHL eCommerce Parcel International Standard
  • DHL Express-prisen beregnet af fragtfirmaet vises som DHL Express Worldwide
  • De UPS-priser, der er beregnet af fragtfirmaet, vises som UPS Standard eller UPS Worldwide Expedited

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på den leveringsprofil, du vil føje leveringspriser til.

3. I afsnittet Leveringszoner klikker du på Tilføj pris ud for den leveringszone, som du vil have leveringspriserne til.

4. Vælg Brug et fragtfirma eller en app til at beregne priser, og gør derefter et af følgende:

• Hvis du vil tilføje DHL eCommerce-leveringspriser, der er beregnet af fragtfirmaet, skal du vælge DHL eCommerce (rabatpriser fra Shopify).
    • Hvis du vil tilføje DHL Express-leveringspriser, der er beregnet af fragtfirmaet, skal du vælge DHL Express (rabatpriser fra Shopify).
    • Hvis du vil tilføje UPS-priser, der er beregnet af fragtfirmaet, skal du vælge UPS (rabatpriser fra Shopify).
  5. Vælg alle relevante leveringstjenester i afsnittet Tjenester.

6. Klik på Udført.

7. Klik på Gem.