Levering med UPS i Managed Markets

Du kan bruge UPS® Standard og UPS Worldwide Expedited® som leveringstjenester med Managed Markets.

Overvejelser i forbindelse med brug af UPS med Managed Markets

Gennemgå følgende overvejelser, inden du afsender dine Managed Markets-ordrer med UPS:

• UPS-pakker kan ikke afleveres på USPS-lokationer. De eneste pakker, der kan afleveres på USPS’ afleveringssteder, er DHL eCommerce-pakker.
  • UPS opkræver et gebyr på 4 USD for afhentning. Dette gebyr gælder pr. afhentning, ikke pr. pakke. Du kan inkludere pakker, der ikke afsendes med Managed Markets, i afhentningen.
  • UPS understøtter ikke postbokse for oprindelses- eller destinationsadresser med Managed Markets. Hvis du skal afsende til en postboks, skal du bruge DHL eCommerce-leveringstjenesterne.
  • UPS er ikke tilgængelig ved levering til destinationer med et postnummer i Baja California, Mexico.

Ændringer af eksisterende Managed Markets-butikker for UPS

Hvis din butik allerede bruger Managed Markets, sker følgende, når UPS bliver tilgængelig som fragtfirma:

• Hvis dine leveringszoner i øjeblikket bruger priser fra fragtfirmaer, føjes UPS Standard International-priser til din betalingsproces.
  • Hvis dine leveringszoner i øjeblikket bruger faste priser med transittider, oprettes der ikke automatisk UPS-leveringspriser. Hvis du vil bruge faste UPS-priser, skal du konfigurere Standard International Shipping manuelt i dine indstillinger, så de er tilgængelige for kunderne.
  • Hvis du i øjeblikket klargør Standard International Shipping med DHL eCommerce, migreres disse priser til Economy International Shipping på dine vegne. Dette afspejler mere nøjagtigt de transittider, som kunderne kan forvente ved levering med DHL eCommerce. Hvis du klargør DHL eCommerce fra både Standard International og Economy International, foretages der ingen ændringer af dine faste Standard International-priser. Hvis du bruger en ekstern partner til at udskrive labels, vil Standard International Shipping automatisk klargøre med UPS.
  • Prisjusteringer af fragtlabels blev ikke anvendt på gebyrerne for køb af fragtlabels i perioden med tidlig adgang. Hvis du fik adgang til UPS i perioden med tidlig adgang, vil alle prisjusteringer af fragtlabels, som du har pådraget dig, blive eksekveret, når perioden med tidlig adgang er slut.

Pakkekrav for UPS i Managed Markets

UPS har begrænsninger omkring forsendelsers maksimale mål og vægt. Gennemgå følgende tabel for at sikre dig, at dine ordrer ikke overskrider disse begrænsninger.

Krav til vægt og mål for UPS
Måling UPS® Standard UPS Worldwide Expedited®
Længde 108 tommer 108 tommer
Bredde Størrelsen for UPS® Standard beregnes ved hjælp af (længde + omkreds). Grænsen for den samlede størrelse er 165 tommer. Størrelsen for UPS Worldwide Expedited® beregnes ved hjælp af (længde + omkreds). Grænsen for den samlede størrelse er 165 tommer.
Højde
Vægt 150 pund 150 pund

Værdibegrænsninger for UPS i Managed Markets

Den maksimale ordreværdi for levering med UPS er 25.000 USD, men værdibegrænsninger for specifikke produktkategorier kan variere afhængigt af destinationslandet.

Visse produktkategorier, som f.eks. smykker og ure, må ikke overstige en værdi på over 5.000 USD pr. enkeltstående vare. Hvis du f.eks. sælger smykker, kan du stadig købe en fragtlabel for ordrer med en samlet værdi på op til 25.000 USD, men du skal sikre dig, at de enkelte smykker ikke har en værdi på over 5.000 USD pr. vare.

Sådan overleverer du dine produkter til UPS

Hvis du bruger UPS med Managed Markets, kan du aflevere dine produkter på et UPS-afleveringssted eller planlægge en afhentning.

Planlæg en afhentning med UPS

Du kan planlægge en enkeltstående afhentning fra 1 til 7 dage i forvejen. Afhentningstidspunkter er estimater og afhænger af trafik, vejr og afhentningsadresse. Du skal købe mindst én UPS-label for at planlægge flere afhentninger.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Gør et af følgende for at planlægge en afhentning:

• Hvis du vil planlægge en afhentning umiddelbart efter, at du har købt en fragtlabel, skal du klikke på Muligheder for afhentning og derefter klikke på Planlæg afhentning med UPS.
    • Hvis du vil planlægge en afhentning for en ordre, der blev klargjort med UPS, skal du åbne ordren og klikke på ikonet . Klik derefter på Planlæg afhentning med UPS.
  3. Vælg afhentningsadressen eller angiv en tilpasset adresse i afsnittet Afhentningsadresse. Tilpassede adresser gemmes ikke til fremtidige afhentninger.

4. Angiv følgende oplysninger i afsnittet Afhentningsoplysninger:

• kontaktpersonens navn og telefonnummer
    • afhentningsdato og anslået afhentningstidspunkt
    • pakkens placering, f.eks. en reception eller hoveddør
    • eventuelle særlige instruktioner til kureren, f.eks. et lejlighedsnummer eller en kode til dørtelefon.
  5. Gennemgå afhentningsoversigten, og klik derefter på Planlæg afhentning.

Du kan se dine planlagte afhentninger på siden Ordrer i din Shopify-administrator.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til din planlagte afhentning, kan du ringe til UPS på 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) med bekræftelsesnummeret for din afhentning og dit trackingnummer. Du kan finde dit afhentningsbekræftelsesnummer på ordrens tidslinje.

Annuller en UPS-afhentning

Du kan annullere en planlagt afhentning. Hvis du prøver at annullere en afhentning, der er tæt på det planlagte afhentningstidspunkt, vil det muligvis være for sent til at forhindre, at chaufføren ankommer på det planlagte tidspunkt. Hvis du annullerer en UPS-afhentning, krediteres din konto med prisen for afhentningen. Du kan bruge denne kreditering til at købe fragtlabels eller planlægge andre afhentninger.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis afhentninger.

3. Klik på Annuller afhentning.

4. Klik på Annuller afhentning igen for at bekræfte.

Leveringsdækning for UPS i Managed Markets

UPS har en dækning på op til 100 USD for hver forsendelse, hvis forsendelsen skulle blive mistet eller beskadiget.

Indsendelse af krav

Hvis din forsendelse bliver mistet eller beskadiget, skal du kontakte Shopify Support for at indsende et krav. Hvis en pakke ankommer beskadiget, kan du indsende krav med det samme uanset leveringstjenesten. UPS skal modtage besked om krav inden for 60 dage efter levering af pakken eller inden for 60 dage af den planlagte leveringsdato i tilfælde af mistede pakker.

Kontakt Shopify Support for at indsende et krav, så snart du opdager, at en pakke er blevet mistet eller beskadiget. Du skal angive følgende oplysninger for at kunne indsende et krav:

• ordrenummeret
  • modtagerens telefonnummer
  • Et screenshot, der viser beskeder fra din kunde, som bekræfter, at pakken er blevet mistet eller beskadiget
  • Du skal også medsende følgende oplysninger for beskadigede pakker:
    • en beskrivelse af skaden
    • Billeder af den beskadigede pakke og produkterne