Tuottavuustyökalut Shopify adminia varten

Tuottavuustyökalut-osassa kerrotaan, miten voit nopeuttaa tiettyjä toistuvia Shopify admin -tehtäviä, jotka auttavat tilausten seurannassa. Voit käyttää apuna muun muassa seuraavia työkaluja ja pikavalintoja:

• CSV-tiedostot

CSV-tiedostojen avulla voit tuoda ja viedä suuria tietojoukkoja Shopify-kaupasta.

• Rich text editor

Rich text editorin avulla voit muokata tuotteita, kokoelmia, sivuja ja blogijulkaisuja.

• Joukkotoiminnot

Täytä monia tilauksia samanaikaisesti, vapauta tilaa poistamalla useita tiedostoja kerrallaan ja paljon muuta.

• Joukkomuokkaus

Muuta hintoja, tuotteiden nimiä, myyjiä ja monia muita ominaisuuksia muokkaamalla useita kohteita kerralla.

• Kuvan muokkaaminen

Valokuvaeditorien avulla voit muokata Shopify-alustaan lähetettäviä kuvia ja muuttaa kuvien kokoa.

• Tulevat julkaisut

Aikatauluta tuotteiden, kokoelmien, blogijulkaisujen ja sivujen julkaiseminen myöhemmäksi.

• Pikanäppäimet

Navigoi Shopify adminissa ilman hiirtä.

• Ilmaiset työkalut

Näiden ilmaisten työkalujen avulla voit käyttää kauppaa tehokkaammin.

• Tunnisteet

Tunnisteiden avulla voit merkitä tuotteita, siirtoja, asiakkaita, tilauksia, tilausluonnoksia ja blogijulkaisuja.

• Aikajana

Lähetä viestejä ja jätä kommentteja tilauksista, tilausluonnoksista, asiakkaista ja siirroista poistumatta sivulta.

• Admin-haku

Admin-haun avulla voit etsiä tiettyjä tilauksia, tuotteita tai asiakkaita Shopify-palvelusta.