Lahjakorttien määrittäminen

Lahjakortit voivat olla hyvä tapa kasvattaa myyntiä ja lisätä tietoutta kaupastasi, kun asiakkaasi ostavat niitä perheelleen ja ystävilleen.

Jos haluat myydä fyysisiä lahjakortteja, sinun täytyy ostaa ne Shopify Hardware Store -laitteistokaupasta.

Ota käyttöön lahjakortilla maksaminen

Kauppasi täytyy käyttää Shopify POS -sovellusta iPadilla, jotta se voi hyväksyä lahjakorttimaksuja.

Vaiheet:

Fyysisten lahjakorttien tilaaminen

Voit valita fyysisten lahjakorttien mallin ja tilata ne Shopify-laitteistokaupasta:

Yhdysvallat hardware.shopify.com
Kanada hardware.shopify.ca
Yhdistynyt kuningaskunta hardware.shopify.co.uk
Irlanti hardware.shopify.ie

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Jos haluat katsella Shopifyn laitteistokauppaa, jossa voit valita lahjakorttisi mallin sekä määrittää haluamasi määrän lahjakorttien ostoa varten, napauta Osta fyysisiä lahjakortteja.