Luo tukkukauppa

Salasanalla suojattu tukkukauppa luodaan automaattisesti, kun lisäät tukkukauppakanavan Shopify adminiin.

Tukkukauppa oletusosoite käyttää seuraavaa muotoa: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Voit muuttaa osoitteen verkkotunnusta tukkukaupamn kanavan Asetukset-sivulta.

Lisää tukkukauppakanava (ja luo tukkukauppa)

Salasanalla suojattu erillinen tukkukauppa luodaan automaattisesti, kun lisäät tukkumyyntikanavan Shopify adminiin.

Ennen kuin aloitat

• Kaupan on oltava Shopify Plus -suunnitelmassa.
  • Sinun on kirjauduttava sisään Shopify adminiin joko Shopify-kaupan omistajan käyttöoikeustiedoilla tai henkilötunnuksella, jolla on Sovellus- ja Asetukset-oikeudet.

Tukkukauppakanavan lisääminen:

1. klikkaa Shopify adminissa Myyntikanavat-otsikon vieressä olevaa +-painiketta.
  2. Etsi Lisää myyntikanava -valintaikkunassa käytettävissä olevien kanavien luettelosta Tukku ja Klikkaa sitten Lisätietoja.
  3. klikkaa Lisää kanava ja noudata ohjeita.

Tukkukauppasi on luotu.

Aiheeseen liittyvät linkit