Päivitä POS-myyntipisteen ja mobiilikuitin sähköposti-ilmoitus

Jos kauppasi käyttää muokattuja ilmoitusmalleja, saatat joutua päivittämään POS ja mobiilikuitti -ilmoituksesi manuaalisesti varmistaaksesi, että se toimii Shopify Taxin kanssa.

Nämä muutokset edellyttävät Shopifyn ilmoitusmalleissa käytettävän koodin tuntemista. Jos olet muokannut mallejasi paljon etkä ole varma, miten tarvittavat muutokset otetaan käyttöön, ota yhteyttä muutokset tehneeseen kehittäjään tai klikkaa Palauta oletusarvoon, jolloin malli palautuu alkuperäiseen tilaansa. Oletusasetuksiin palauttaminen poistaa kaikki tekemäsi mukautukset, mutta varmistaa, että mallisi ovat uusita versiota.

Ennen kuin teet muutoksia, ota mallista varmuuskopio ja liitä se toiseen asiakirjaan, kuten Google Docs -asiakirjaan. Kun olet tehnyt muutoksia, tarkista muutokset klikkaamalla Esikatselu ja varmista, että ne toimivat odotetulla tavalla ennen kuin klikkaat Tallenna.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset > POS ja mobiilikuitti.
  2. Etsi koodiosio, joka alkaa seuraavasti: <span>Tip</span>.

1. Etsi koodinpätkä {% unless transaction.kind == "capture" or transaction.kind == "void" %}. Oletusmallissa tämä koodinpätkä on rivillä 294.
    2. Vaihda koodi seuraavaksi: {% unless transaction.kind == "authorization" or transaction.kind == "void" %}.
    3. Klikkaa Tallenna.
  3. Etsi koodiosio, joka alkaa seuraavasti: <span>Total</span>.

1. Etsi koodinpätkä {% if transaction.status == "success" and transaction.kind == "authorization" or transaction.kind == "sale" %}. Oletusmallissa tämä koodinpätkä on rivillä 357.
    2. Vaihda koodi seuraavaksi: {% if transaction.status == "success" and transaction.kind == "capture" or transaction.kind == "sale" %}.
    3. Klikkaa Tallenna.
  4. Valinnainen: Esikatsele muutoksia klikkaamalla Esikatselu.